ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
200 γρ. τυρί φέτα
1 μικρό ξερό κόκκινο κρεμμύδι σε λεπτά φετάκια
ρίγανη
καυτερό μπούκοβο
λίγο καλό ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε πιατελίτσα τοποθετούμε το τυρί.
Πάνω του αραδιάζουμε τις λεπτές φετούλες του κρεμμυδιού.
Πασπαλίζουμε με ρίγανη και καυτερό μπούκοβο.
Τέλος περιχύνουμε με καλό ελαιόλαδο. Συνοδεύουμε με φρεσκοκομμένη αλατισμένη ντομάτα και φυσικά με ουζάκι!
Σερβίρουμε αμέσως!
e-sofia.gr