in

ΚΡΕΜΜΥΔΟΚΑΥΤΕΡΗ της Σοφίας

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

 


200 γρ. τυρί φέτα

1 μικρό ξερό κόκκινο κρεμμύδι σε λεπτά φετάκια

ρίγανη

καυτερό μπούκοβο

λίγο καλό ελαιόλαδο

 

 

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

 

Σε πιατελίτσα τοποθετούμε το τυρί.

 

Πάνω του αραδιάζουμε τις λεπτές φετούλες του κρεμμυδιού.

 

Πασπαλίζουμε με ρίγανη και καυτερό μπούκοβο.

 

Τέλος περιχύνουμε με καλό ελαιόλαδο. Συνοδεύουμε με φρεσκοκομμένη αλατισμένη ντομάτα και φυσικά με ουζάκι!

 

Σερβίρουμε αμέσως!

e-sofia.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σαμαράς

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Πένες Με Κολοκύθα Και Τυρί

5 Συμβουλές για να αποθηκεύσεις σωστά τα μπαχαρικά σου