Αγαπάς το ινδοκάρυδο στα γλυκά σου; Εάν ναι, τότε θα αγαπήσεις αυτή τη συνταγή.
Νηστίσιμα ινδοκάρυδα με σιρόπι από γλυκό του κουταλιού και θα προσφέρεις τέλεια και γευστικά ατομικά γλυκίσματα παρέα με τον καφέ στους καλεσμένους σου.
ΥΛΙΚΑ
- 500 γρ ινδοκάρυδο
- 2 κουταλιές βιταμ σε θερμοκρασία δωματίου
- Σιρόπι από γλυκό κουταλιού και φρούτα (προτείνω σύκο, περγαμόντο και κεράσια)
Αρχικά, ξεκινάμε τη διαδικασία ανακατεύοντας καλά το ινδοκάρυδο με το βιταμ. Είναι σημαντικό να διασφαλίσουμε ότι το ινδοκάρυδο και το βιταμ αναμειγνύονται ομοιόμορφα, ώστε να έχουμε μια καλή βάση για το μείγμα μας. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το σιρόπι σιγά-σιγά, ανακατεύοντας συνεχώς. Προσέχουμε αυτό το βήμα, καθώς θέλουμε να πετύχουμε ένα μείγμα που να μην είναι ούτε πολύ μαλακό ούτε πολύ σκληρό, αλλά να έχει την κατάλληλη υφή για να μπορέσουμε να το δουλέψουμε.