in

Κέικ μανταρίνι της κ. Βέφας

Κέικ μανταρινιού πολύ εύκολο κι αρωματικό!

Λίγα μυστικά ακόμα


Εγώ προτιμώ να κρυώνει το κέικ και μετά να βάζω οποιοδήποτε γλάσο παρόλα αυτά η συνταγή έλεγε μόλις βγει από τον φούρνο.

Υλικά

  1. 250 γρ μαργαρίνη σοφτ
  2. 2 κούπες ζάχαρη
  3. 1 πακέτο αλεύρι φαρίνα
  4. 4 αυγά
  5. 2/3 κούπας χυμό μανταρινιού
  6. 2 κουταλιές ξύσμα μανταρινιού
  7. Για το γλάσο
  8. 2 κούπες άχνη
  9. 3-4 κουταλιές χυμό μανταρινιού
  10. 1 κουταλιά ξύσμα

Οδηγίες

45 Minutes

  1. Τα χτυπάμε όλα μαζί 4 λεπτά στη δυνατή ταχύτητα στο μίξερ και αδειάζουμε το αφράτο μείγμα σε μεγάλη φόρμα κέικ.

  2. Ψήνουμε το κέικ 1 ώρα στους 170 βαθμούς Κελσίου.

  3. Ετοιμάζουμε το γλάσο και αλείφουμε τη επιφάνεια του κέικ μόλις βγει από το φούρνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σαμαράς

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Γκέι πατέρας σκότωσε την μόλις 18 μηνών κόρη του μόλις δύο εβδομάδες αφού την υιοθέτησε

Θεσσαλονίκη: Αγνοείται 47χρονη που θα συναντούσε την εξάχρονη κόρη της, αλλά…