Πάντα κρατώ τις φλούδες από τα καλά πορτοκάλια που τρώμε, και κάνω το ίδιο και με τα μανταρίνια όταν είναι παλαιού τύπου τα ελληνικά τα χοντρόφλουδα.
Τα κάνω γλυκό με μία συνταγή που θα βρείτε σε παλιές αναρτήσεις μου και μετά τα βάζω σε ένα σουρωτήρι , κρατώ το σιρόπι για τα διάφορα γλυκά μου και αφήνω τις ραβδούλες να στεγνώσουν.
Μετά λιώνω τη κουβερτούρα σε μπεν μαρί και βουτάω τα στεγνά ραβδάκια μέσα της ενώ μετά τα απλώνω σε αλουμινόχαρτο.
Εκείνο το μεγάλο τριγωνικό είναι από το γλυκό κίτρο που έφτιαξα προ ημερών και το…προορίζω για μένα!!!!!
Τα βάζω στο ψυγείο για 2-3 ώρες και μετά σε σκεύος κεράσματος για …για τον άνδρα μου που τα τρώει ΟΛΑ!!!!
Έτσι φίλες μου αξιοποιείτε τις..φλούδες και αν δεν θέλετε με πολύ σοκολάτα μπορείτε να βουτάτε τις άκρες!
Αχτιδένια φιλάκια!
ευχαριστούμε την αχτίδα για την υπέροχη συνταγή 🙂