Συστατικά
- 70 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 20 γρ. κακάο
- ¼ κ.γ μπέικιν πάουντερ
- 30 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- αλάτι
- 50 γρ. γάλα
- 20 γρ. ηλιέλαιο
- 20 γρ. λευκή σοκολάτα, ψιλοκομμένη και επιπλέον για το σερβίρισμα
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το αλεύρι, το κακάο, το μπέικιν πάουντερ, τη ζάχαρη και το αλάτι και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
- Προσθέτουμε στο μπολ το γάλα με το ηλιέλαιο και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός μέχρι να έχουμε ένα λείο μείγμα.
- Παίρνουμε μια κούπα χωρητικότητας 500 ml και βάζουμε το μισό μείγμα. Καλύπτουμε με την ψιλοκομμένη λευκή σοκολάτα και καλύπτουμε με το υπόλοιπο μείγμα .
- Βάζουμε στον φούρνο μικροκυμάτων και ψήνουμε για 3:30 λεπτά στα 1000 watt.
- Αν θέλουμε σερβίρουμε με έξτρα λιωμένη λευκή σοκολάτα…