Υλικά
-
200 γρ. κουβερτούρα
-
150 γρ. μαργαρίνη
-
100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
-
1 κουτ. του γλυκού μπέικιν πάουντερ
-
100 γρ. ζάχαρη
-
2 αυγά
-
1 βανίλια
Οδηγίες
-
Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα μαζί με τη μαργαρίνη.
-
Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη καλά, μέχρι να αφρατέψουν.
-
Προσθέτουμε το μείγμα της σοκολάτας στο μείγμα των αυγών και χτυπάμε ώστε να δέσουν καλά όλα τα υλικά μαζί.
-
Προσθέτουμε σιγά-σιγά το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη βανίλια και χτυπάμε καλά.
-
Προθερμαίνουμε το φούρνο για 10 λεπτά στους 180 βαθμούς.
-
Όσο προθερμαίνεται ο φούρνος, βουτηρώνουμε και αλευρώνουμε (ελαφρά) τη φόρμα για κέικ, ή τα ατομικά φορμάκια (αυτό εξαρτάται από δική σας επιλογή).
-
Χύνουμε το μείγμα στη φόρμα/τα φορμάκια και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
-
Τέλος, βγάζουμε τη φόρμα/τα φορμάκια από το φούρνο και αφήνουμε να κρυώσει για περίπου 20 λεπτά.
-
Απολαύστε!