in

Ατομικά πιτσάκια…

Για μπουφέ για πάρτυ για μεζεδάκι για όλες τις ώρες !! Είναι πανεύκολα και πεντανόστιμα !!!

Υλικά


1 κούπα λάδι σπορελαιο

1 κούπα χλιαρο γάλα

1 κούπα χλιαρο νερο

1 κουταλιά σούπας ζάχαρη

1 κουταλάκι γλυκού αλάτι

1 φακελάκι ξερή μαγια ή 25 γραμμάρια νοπη

Αλεύρι όσο σηκώσει να γίνει μια μαλακή ζύμη να μην κολλάει στα χέρια

Για την γέμιση

Κασερι

μπέικον

ελιές

πιπεριά

και ότι άλλο θέλει ο καθένας

Εκτέλεση

Ρίχνουμε πρώτα τα υγρά την ζάχαρη την μαγιά λίγο λίγο το αλεύρι και μετά το αλάτι.

Τα ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη να μην κολλάει στα χέρια.

Το σκεπάζουμε σε ζεστό μέρος να φουσκωσει περίπου μισή ώρα αφού φουσκωσει ανακατεύουμε κέτσαπ με μουστάρδα αλλοίφω την ζύμη και βάζω τα υλικά στην μέση τυλίγω σε ρολό και κόβω σε χοντρές ροδέλες.

Στρώνω με λαδόκολλα το ταψί λίγο λάδι και τοποθετώ τα πιτσάκια.

Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμούς μέχρι να ψηθούν και να πάρουν χρώμα -χρόνος ανάλογα τον φούρνο.

Εύκολα και πεντανόστιμα!! Καλή επιτυχία !!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σαμαράς

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Τα Στρουμφάκια γίνονται 60 ετών και το Βέλγιο γιορτάζει

Παντρεμένη 32χρονη μάνα λέει πως οι κρυφές εξωσυζυγικές της σχέσεις έχουν σώσει τον γάμο της