Υλικά
-
5 κανονικές πατάτες
-
1 αγγούρι
-
1 καρότο
-
2 φέτες γαλοπούλα καπνιστή
-
1 κόκκινη πιπεριά
-
1 πράσινη πιπεριά
-
λίγο μαιντανό
-
1 φλυτζ. (καφε) μουστάρδα
-
ελαιόλαδο ή εναλλακτικα μαγιονέζα
-
λίγο χυμό λεμονιού
Βήματα
-
Κόβουμε και βράζουμε τις πατάτες.
-
Αφού βράσουν τις τοποθετούμε σένα μεγάλο μπωλ.
-
Τις λιώνουμε μ’ ένα πηρούνι.
-
Τρίβουμε το καρότο στον τρίφτη.
-
Τρίβουμε το αγγούρι στον τρίφτη.
-
Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές.
-
Ψιλοκόβουμε την γαλοπούλα.
Προσθέτουμε το αλατοπίπερο και τον μαιντανό ψιλοκομμένο.
Ραντίζουμε με τον χυμό λεμονιού.
-
Και τέλος προσθέτουμε την μαγιονέζα (ή το ελαιόλαδο) και την μουστάρδα.
Ανακατεύουμε πολύ καλά ολα μας τα υλικά και μετα τοποθετούμε την σαλάτα μας στο ψυγείο.