«Εδώ χάθηκε η αξιοπρέπεια από την πρώτη φορά αριστερά», αναφέρει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε ανάρτησή του στο Twitter

Πολλά σχόλια έχει προκαλέσει το tweet του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου στην απερχόμενη υπουργό Άμυνας της Ολλανδίας Jeanine Hennis.


Η Ολλανδή πολιτικός έγραψε στο twitter για την αποχώρησή της από το υπουργείο Άμυνας και ο Πάνος Κάμμενος της απάντησε: You was (το σωστό είναι “were”) the best Minister of Defence. Jeanine your country need (το σωστό είναι “needs”) you, all Europeans and NATO MOD knows (το σωστό είναι “know”) your hard work and we wait you back.

«Σε οποιαδήποτε φυσιολογική χώρα, εάν ένας Υπουργός ανέβαζε ένα τουιτ με τόσα λάθη θα ντρεπόταν. Εδώ χάθηκε η αξιοπρέπεια από την ΠΦΑ …», έγραψε στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης, επισυνάπτοντας την ανάρτηση του Πάνου Καμμένου.

Αυτό δεν ήταν όμως το μόνο tweet με λάθη του υπουργού Εθνικής Άμυνας, καθώς στην φωτογραφία που ανέβασε για να ενημερώσει για την συνάντησή του με τον ιδιοκτήτη της ομάδας του NBA Jerry Reinsdorf, έγραψε το όνομά του λάθος, ως «Reinsdolf», με «l» αντί για «r», στο προτελευταίο γράμμα…