in

Αφράτη, κρεμένια Μπεσαμέλ. Η πιο λαχταριστή που Έχετε Δοκιμάσει

Υλικά

6 φλ γάλα
6 κουτ.σούπας κόρν φλάουρ
3 κουτ.σούπας αλεύρι
3 κουτ.σούπας βούτυρο
4 κρόκους
αλάτι
πιπέρι
μοσχοκάρυδο
Τριμμένο τυρί (κεφαλοτύρι-κεφαλογραβιέρα)


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια κατσαρόλα βάζω το γάλα και το ανακατεύω καλά με το αλεύρι και το κορν φλάουρ. Ρίχνω το βούτυρο και ανάβω το μάτι.

Μόλις το βούτυρο αρχίσει λιώσει και η μπεσαμέλ αρχίζει να δένει, ρίχνω τους κρόκους και ανακατεύω συνεχώς με το σύρμα.

Όταν δέσει η κρέμα αποσύρω και ρίχνω τα τυριά και το μοσχοκάρυδο. Δοκιμάζω αν θέλει αλάτι και προσθέτω αν χρειαστεί.

ΠΗΓΗ: xrysessyntages.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σαμαράς

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Λάχανο κοκκινιστό στην κατσαρόλα με μοσχαράκι και μπαχαρικά – γιορτινό φαγητό

Θρακιώτικος Τσιγεροσαρμάς σκέτη νοστιμιά