Με τον ολλανδό υπουργό Οικονομικών Γερούν Ντάισελμπλουμ που είπε ότι οι νότιοι σπαταλούν χρήματα σε γυναίκες και ποτά, ήρθε νέα προκλητική δήλωση, αυτή τη φορά από τον ηγέτη του ακροδεξιού κόμματος Γκέερτ Βίλντερς.

Σε ερώτηση που κατέθεσε στο ολλανδικό κοινοβούλιο, ο Βίλντερς και άλλοι δύο βουλευτές του κόμματός του υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα εξαπατά την Ευρώπη.  Η ερώτηση έγινε ενόψει της εκταμίευσης της δόσης των 8,5 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα, όπως αποφάσισε το Eurogroup.

«Συμμερίζεστε την άποψη που λέει ότι δεν μπορείτε να ξοδεύετε όλα τα χρήματά σας σε σουβλάκι και ούζο και στη συνέχεια να ζητάτε κοινωνικά επιδόματα; Αν ναι, πότε σκοπεύετε να πείτε στους Έλληνες ότι δεν θα ανταμείβονται άλλο πια για την απάτη και την εξαπάτησή τους; Αν όχι, πώς μπορεί να εξηγηθεί αυτό στους Ολλανδούς, οι οποίοι μόλις και μετά βίας μπορούν να τα βγάλουν πέρα; Σκοπεύετε να καταστήσετε σαφές προς την Ελλάδα ότι η Ολλανδία δεν θα πληρώσει ούτε μια δεκάρα από τα χρήματα των φορολογουμένων σε αυτό το πηγάδι δίχως πάτο;».

Δείτε την φωτογραφία από το iefimerida.gr:

antonionews.gr

loading...