αναφορικά με την ένταξη των «μεταναστών», -στην συντριπτική τους πλειοψηφία μουσουλμάνοι- στην ελληνική κοινωνία, σε μία κίνηση που αναμένεται να επιφέρει «αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού», την ώρα που λαμβάνει χώρα μαζική φυγή, κυρίων νέων , Ελλήνων στο εξωτερικό.

Το Κράτος προχωρά ένα βήμα παραπάνω, με το υπουργείο Εργασίας να δίνει οδηγίες για την απόδοση ΑΜΚΑ σε «μετανάστες-πρόσφυγες», δικαιούχους διεθνούς προστασίας και αιτούντες άσυλο.


Όπως αναφέρεται σε Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού, του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Ιωάννη Μουζάλα και του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης Αναστάσιου Πετρόπουλου, από 1/6/2009, ο ΑΜΚΑ καθιερώθηκε υποχρεωτικά ως αριθμός εργασιακής και ασφαλιστικής ταυτοποίησης όλων των πολιτών της χώρας.

Όσον αφορά την απόδοση ΑΜΚΑ σε ξένους υπηκόους, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι τα εξής: Δελτίο ταυτότητας ομογενούς (αντίστοιχο της ελληνικής αστυνομικής) ή διαβατήριο ή πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης επίσημα μεταφρασμένο στα ελληνικά, όταν δεν υπάρχει δελτίο ταυτότητας ή διαβατήριο ή τα έγγραφα αυτά δεν περιέχουν τα ζητούμενα για την απογραφή στοιχεία. Για ανήλικα άτομα που γεννήθηκαν στη χώρα, αρκεί η ληξιαρχική πράξη γέννησης.

Όλοι μαζί, Έλληνες και «μετανάστες», φακελωμένοι σε ένα Κράτος που «μαραζώνει», λόγω των πολιτικών που ακολουθούνται. Ο ελληνικός πληθυσμός επιδιώκεται να μετατραπεί σε έναν πολυπολιτισμικό λαό με έντονο το στοιχείο του Ισλάμ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

loading...