ΜΕΤΕΤΡΕΨΕΣ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΡΟΖ “ΤΙΡΑΝΤΕΣ”. ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

Eνδοοικογενειακός πόλεμος ξέσπασε στο ΚΑΜΜΕΝΕικο! Όλα ξεκίνησαν όταν ο αρχηγός των ΑΝ.ΕΛ αποφάσισε να κάνει στροφή 180 μοιρών, να στηρίξει τον Αλέξη Τσιπρα και να ψηφίσει όλα τα νέα μέτρα του Μνηνομίου 3. Η κίνηση του αυτή δεν εξόργισε μόνο κομματικά στελέχη , αλλά και μελή της οικογένειας τους!


“Ou..να μου χαθεί”!Ο Θείος του υπουργού Εθνικής Αμύνης Ιωάννης Δερματάς, μιλώντας με συντάκτη του makeleio.gr ξεσπαθώνει: “Μετανιώνω που πριν από χρόνια τον έβαλα στην πολιτική και του έμαθα όλα τα μυστικά! Εγώ του δίδαξα πατριωτισμό και εκείνος ξεπούλησε τα πάντα! Είναι προδοσία αυτό που έκανε ο Πάνος”, και συνεχίζει: “ Όλη η οικογένεια μας πονάει με αυτά που κάνει ο Πάνος. Οι ενέργειες του στρέφονται και της Ελλάδος. Ντρέπομαι που είμαι θείος του”

Ο Ιωάννης Δερματάς, δεν μένει με σταυρωμένα χέρια!

Με επιστολή του που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο επιχειρεί να ενημερώσει την κοινή γνώμη για το ποιος είναι στα αλήθεια ο ανιψιός του….

Η επιστολή!!
Αξιότιμε κύριε Πάνο Καμμένε – συνκυβερνήτα ,
Πρώτα ανέχθηκες το πέρασμα του νόμου για το ξεπούλημα του Ελληνισμού δια της παροχής της Ιθαγενείας στους κανιβάλους και κατόπιν, λόγω «εθνικών αναγκών» ψήφισες το 3ο μνημόνιο , που είναι η χαριστική βολή.
Εσύ ο Αντιμνημονιακός και τα… «καρύδια του Καράμπελα»…!!!

Μετέτρεψες τις κόκκινες γραμμές του κόμματος σου σε ροζ «τιράντες» για να τιμήσεις τη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ ΡΟΖΑ και για να τις φοράς στις παρελάσεις κατά τις Εθνικές Επετείους.
Αν ήξερα τι φίδι πολιτικό μεγάλωνα θα το… έπνιγα στην γέννεση του…!!!
Χαράμι σου, όσα έκανα για σένα…
Ο αδελφός της μητέρας σου (Ε.ΛΑ. ΔΕΞΙΑ)
Ο Πρόεδρος
Ιωάννης Δερματάς,[email protected]< πηγή makeleio

loading...