in

Αnother Μakeup World – Kwnstantina B. Youtuber Ηλικία Βιογραφικό ( Κωνσταντίνα B. )

Αnother Μakeup World Youtube – Kwnstantina B. Youtuber Ηλικία Βιογραφικό ( Κωνσταντίνα B. )

«Η εξομολόγηση ενός Υοutuber» Στην ThessNews η Κωνσταντίνα Β-Αnother MakeUp World (VIDEO)

Α Υοutuber’s Confession».  Η εξομολόγηση ενος Υοutuber κάθε Σάββατο στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 fm,  16.00-18.00

 


Ο κόσμος έχει απομακρυνθεί  ιδιαίτερα από τα «mainstream media» τα τελευταία 3-4 χρόνια. Λίγο η οικονομική κρίση –λίγο η διάθεση-λίγο οι επαναλήψεις των ίδιων προγραμμάτων και των ίδιων προσώπων έχουν κουράσει το τηλεθεάμων κοινό.  Μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση, το Youtube αντικατέστησε σε μεγάλο βαθμό την τηλεόραση στα περισσότερα σπίτια των νέων-και όχι μόνο.  Νέα πρόσωπα, νέες ιδέες, ψυχαγωγία, παραγωγές που ως σκοπό έχουν την ψυχαγωγία αλλα και σε πολλές περιπτώσεις που ο στόχος διαφοροποιείται από Youtuber σε Youtuber, lifestyle, food, challenges, vlogs, social experiments , entertainment , σάτυρα και πολλά άλλα είναι στην οθόνη σου απλώς σε 3 κινήσεις. Subscribe, Like, Comment!

Το «Α Υοutuber’s Confession» είναι ένα νέο project που ξεκίνησε ως ιδέα και τώρα παίρνει σάρκα και οστά. Κάθε εβδομάδα και ένας καινούργιος Youtuber θα παρουσίαζει το έργο του και θα παρουσιάζεται στο κοινό. Στην εκπομπή του Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5Fm  και του Άγγελου Γαβρή κάθε Σάββατο 16.00-18.00  και μέσα από την φιλόξενη στήλη του Τhessnews.gr ήρθε για να ανοίξει ένα παράθυρο στο παρόν που δεν γνωρίζουμε όλοι και σίγουρα, στο μέλλον.

Συνέντευξη:  Αnother MakeUp World a.k.a Κωνσταντίνα Β.

Επιμέλεια Συνέντευξης: Άγγελος Γαβρής,

Eπιμέλεια Project: “A Youtuber’s Confession”, Aνδρονίκη Βγενά

1. Κωνσταντίνα, Another Makeup World, πότε και γιατί ασχολήθηκες με το Youtube;

Όλα ξεκίνησαν ένα κρύο μεσημέρι του Ιανουαρίου, το έτος 2013! Είχα εξεταστική και δεν άντεχα άλλο τη σχολή μου, καθώς δεν με ενδιαφέρει αυτό που σπουδάζω. Έτσι, αποφάσισα να ακολουθήσω ένα πιο δημιουργικό μονοπάτι, και κατέληξα στα σοκάκια του beauty vlogging! Επίσης, δεν υπήρχε μία κοπέλα στην ελληνική κοινότητα με την οποία να μπορούσα να ταυτιστώ, ούτε στην εμφάνιση, ούτε στο χαρακτήρα, οπότε αυτό ήταν ακόμα ένα κίνητρο!

2. Πως λειτουργεί αυτό για εσένα στην ζωή σου, έχεις παρατηρήσει αλλαγές στην καθημερινότητά σου;

Η αλήθεια είναι πως πλέον το πρώτο πράγμα που κάνω όταν ξυπνήσω ΔΕΝ είναι να πιω καφέ (τον οποίο λατρεύω) αλλά να διαβάσω τα μηνύματα και τα σχόλια των συνδρομητών μου! Και το πιο σημαντικό για εμένα είναι πως υπάρχει καλύτερη διάθεση, είμαι ευτυχισμένη κάνοντας βίντεο, δημιουργώντας posts στα social media. Επίσης έχουν δημιουργηθεί δυνατές φιλίες μέσα από το χώρο αυτό, με YouTubers και συνδρομητές.

3. Το Youtube ως δίαυλος επικοινωνίας είναι ένα μέσο που ταυτόχρονα με την ψυχαγωγία λειτουργεί επιμορφωτικά. Εσύ σε τι θα κατέτασσες τον εαυτό σου;

Εάν έπρεπε να επιλέξω ένα από τα δύο θα έλεγα στην ψυχαγωγία, καθώς δεν είμαι επαγγελματίας στον χώρο της ομορφιάς. Πάντα μιλάω στο κοινό σαν καταναλώτρια, σαν φίλη τους που τους καλεί στο σπίτι της, μέσα από μία κάμερα, και δοκιμάζουμε μαζί τα προϊόντα. Έτσι θέλω να με βλέπει ο κόσμος, σαν παρέα και κουβεντούλα, οπότε χαλαρά πράγματα. Ναι, έχω κάνει το σαλόνι μου στούντιο για να βλέπουν οι συνδρομητές μου μία καλύτερη ποιότητα στο περιεχόμενό μου, αλλά η βάση του καναλιού μου είναι η εμπιστοσύνη που έχουμε μεταξύ μας σαν διαδικτυακή οικογένεια.

4. Έχεις διακριθεί για την φιλοζωική σου δραστηριότητα. Τι θα έλεγες σε αυτούς που κακοποιούν τα ζώα;

Θα τους έλεγα πως χρήζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης. Άμεσα. Δεν είναι δυνατόν να ξεσπάς το οποιοδήποτε συναίσθημα υπό μορφή βίας, είτε πρόκειται για ζωάκι είτε πρόκειται για άνθρωπο. Επίσης, εάν αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν την υπομονή, καλό είναι να δώσουν το ζωάκι σε κάποιο άλλο σπίτι ή ακόμα και σε φιλοζωικές οργανώσεις.

5. Ποιά τα σχέδιά σου για το μέλλον;

Καλύτερα βίντεο, πολλές συνεργασίες, ποιοτικό περιεχόμενο. Θέλω να αγοράσω μία καινούρια κάμερα, για να έχω ακόμα καλύτερη ανάλυση και σκέφτομαι το ενδεχόμενο να προσλάβω κάποιο άτομο να βοηθά με το Another Makeup World, καθώς τα πάντα γίνονται από εμένα.

 

6. Τα πρότυπα ομορφιάς αλλάζουν από εποχή σε εποχή, τι θα έλεγες σε αυτούς οι οποίοι προσπαθούν να συμβαδίσουν με αυτά;

Θα τους έλεγα μπράβο που αντέχουν! Το ζήτημα είναι όμως να κοιτάς τις τάσεις, να βλέπεις τι θεωρείς πως θα σου ταιριάξει και να το υιοθετήσεις, προσαρμόζοντάς το πάντα στο δικό σου στυλ. Με φαντάζεστε εμένα που φοράω μόνο μαύρα ρούχα με κόκκινη μπλούζα;! Ας τη φοράνε όλοι, εάν δεν με εκφράζει, δεν πρόκειται να το φορέσω. Το ίδιο ισχύει και για κουρέματα, είδος μουσικής κλπ. Τα πάντα ξεκινούν από μέσα μας και πρέπει να αισθανόμαστε πρώτα όμορφα με τον εαυτό μας, και όχι μόνο όταν ταιριάζουμε με τους υπόλοιπους σε όλα.

7. Μια φράση για τους αναγνώστες μας.

Να σας ευχαριστήσω για την τόσο θερμή υποδοχή κατά τη διάρκεια της εκπομπής και μην ξεχάσετε να με ακολουθήσετε στα social media, περνάμε τόσο όμορφα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Written Από Κώστας Σάμαρας

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

2J – 2J Games George Ioannou Youtuber Ηλικία Βιογραφικό ( Γιώργος Ιωάννου )

Πατάτες με κιμά ογκρατέν