in

Άπλωσε 10 Φέτες Μπέικον στο Αλουμινόχαρτο και Τύλιξε τον Κιμά. Δείτε το Αποτέλεσμα και θα σας Τρέχουν τα Σάλια!

Αν θέλετε μια γρήγορη συνταγή που θα λατρέψουν όλοι, ακόμα και οι πιο δύσκολοι στο φαγητό, τότε ρίξτε μια ματιά στη παρακάτω συνταγή για γεμιστό ρολό κιμά. Γίνεται πανεύκολα και μέσα σε μια ώρα είναι έτοιμο!

Θα χρειαστείτε:


1 κιλό κιμά βόειο
1⅓ φλιτζάνι φρυγανιά
1 κουταλάκι αλάτι
1/2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
2 αυγά
6-8 φέτες ζαμπόν
6 φέτες τυρί
100 γραμμάρια σπανάκι
10-15 φέτες μπέικον

Οδηγίες:

1. Ανακατέψτε τον κιμά με τη φρυγανιά, το αλάτι, το πιπέρι και τα αυγά.

2. Σε ένα μεσαίο ταψί απλώστε ένα αλουμινόχαρτο και πιέστε το μείγμα με τον κιμά για να γίνει ένα λεπτό και επίπεδο. Στη συνέχεια, απλώστε πάνω του τις φέτες από ζαμπόν, τυρί και στο κέντρο το σπανάκι.

3. Με τη βοήθεια του αλουμινόχαρτου, τυλίξτε το ρολό κιμά για να πάρει το μορφή κυλίνδρου. Κλείστε τα πλαϊνά με κιμά για να μη βγει το περιεχόμενο κατά το ψήσιμο.

4. Απλώστε ξανά το αλουμινόχαρτο στο ταψί και καλύψτε όλη την επιφάνεια με φέτες από μπέικον. Στη συνέχεια, τοποθετήστε πάνω το ρολό κιμά και με τον ίδιο τρόπο όπως πριν τυλίξτε το ρολό μέχρι οι φέτες να καλύψουν ολόκληρο το ρολό.

5. Τυλίξτε το ρολό με το αλουμινόχαρτο και ψήστε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 60 λεπτά. Αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο έπειτα από 30 λεπτά για να ξεροψηθεί το μπέικον.

Καλή σας όρεξη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σαμαράς

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Δείτε πως ανοίγουν φύλο οι νοικοκυρές στην Κίνα! Τυρόπιτα να γλείφεις και τα δάχτυλά σου… [Βίντεο]

ΛΑΛΑΓΓΙΤΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ. ΝΟΣΤΙΜΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ