Άρχισε πάλι τις αλητείες  ο Αλέξης…

Ο «σπίνος» του Makeleio.gr μας μετέφερε την εξής πληροφορία που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση:

Σύμφωνα με έγκυρες και καλά διασταυρωμένες πηγές,έχει κινητοποιηθεί ολόκληρο κλιμάκιο γιατρών από το ΓΝΑ να εξετάσουν τον Τσίπρα προκειμένου να πραγματοποιήσει το ταξίδι του στις ΗΠΑ.

Ναι καλά διαβάζετε! Έχει σημάνει συναγερμός σε όλο το κινητό ιατρείο του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας,  προκειμένου να εξεταστεί το μαλάκιo και πολιτικός αλήτης, πρωθυπουργός της χώρας.

Καρδιολόγοι, οφθαλμίατροι, ΩΡΛ, παθολόγοι, πνευμονολόγοι, όλοι στα πόδια του Αλέξη. Ούτε στη Βόρεια Κορέα να ήμασταν. Μόνο ο Κιμ Γιονγκ Ουν θα μπορούσε να κάνει τέτοιες αλητείες. Αντί να πάει το κ@λοπαιδο μόνος του στο 251 ΓΝΑ να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, χτύπησε συναγερμό και καλεί ολόκληρο κλιμάκιο γιατρών στο Μαξίμου με πούλμαν! Πέσανε όλοι οι γιατροί πάνω του! ΝΤΡΟΠΗ σου ρε προδότη!

Σας υπενθυμίζουμε:

«Πυρετός» για την επίσκεψη Τσίπρα στις ΗΠΑ: Tι θα συζητήσει με Τραμπ, ποιοι υπουργοί θα τον συνοδεύσουν

Όπως επισημαίνουν από την κυβέρνηση η πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική εξακολουθεί να αποτελεί το μεγάλο στοίχημα για αυτούς και για το λόγο αυτό θυμίζουν τόσο την πρόσφατη επίσκεψη Τσίπρα στην Κίνα, τα δύο ταξίδια στη Μόσχα και την επίσκεψη Πούτιν στην Αθήνα, ενώ κορωνίδα αποτελεί το ταξίδι στις ΗΠΑ.

Η αποστολή που θα συνοδεύσει τον πρωθυπουργό

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, τον πρωθυπουργό  στις ΗΠΑ θα συνοδεύουν: ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς και ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Πρώτος σταθμός το Σικάγο- Στόχος η προσέλκυση επενδυτών

Κατά πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει σειρά επαφών και συνομιλιών από τις 14-18 Οκτωβρίου.

Πρώτος σταθμός είναι το Σικάγο, όπου αναμένεται ο πρωθυπουργός να έχει επαφές με αξιωματούχους και επιχειρηματίες. Είναι γνωστό άλλωστε ότι η Αθήνα «καίγεται» να προσελκύσει επενδύσεις προκειμένου να…δικαιωθεί το κυβερνητικό αφήγημα περί ανάπτυξης. Και στην κατεύθυνση αυτή, ο Δ. Παπαδημητρίου φαίνεται να έχει αρκούντως βοηθητικό ρόλο. Σημειωτέον, πως αρμόδιες πηγές σχολιάζουν ότι η εν λόγω κίνηση αποτελεί προπομπό για επόμενο ταξίδι στην Αμερική με αποστολή επιχειρηματιών.

Συν τοις άλλοις, ο πρωθυπουργός, θα έχει στο Σικάγο επαφές με εκπροσώπους και φορείς της ελληνικής ομογένειας.

Η ατζέντα της συνάντησης Τσίπρα- Τραμπ

Ο πρωθυπουργός στις 17 Οκτωβρίου θα έχει συνάντηση στο Λευκό Οίκο με τον πρόεδρο Τραμπ, ενώ θα υπάρξει συνάντηση και με τον Αντιπρόεδρο Πενς. Ενώ το ΔΝΤ, επιβεβαίωσε ότι θα πραγματοποιηθεί και συνάντηση Τσίπρα-Λαγκάρντ κατά την παραμονή του πρωθυπουργού στην Ουάσινγκτον.

Στην ατζέντα των συνομιλιών με τον Ντ. Τραμπ αναμένεται να βρεθούν:

Θέματα οικονομίας, με την ελληνική πλευρά να προτάσσει την ολοκλήρωση του Προγράμματος, τη σταθερή πρόσβαση στις αγορές και την έξοδο από την κρίση
Θέματα για τη διατήρηση της ασφάλειας και της σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή, με δεδομένο ότι η Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο σημαντικών διεθνών εξελίξεων, όπως επίσης και τις περιφερειακές εξελίξεις στην περιοχή
Θέματα ενέργειας, ζήτημα για το οποίο καταγράφεται διεθνές ενδιαφέρον με βάση τη γεωγραφική θέση της χώρας μας

 

loading...

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο