in

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ζητούν λεφτά από πολίτες για να συκοφαντήσουν τον Πούτιν – Έρχεται λαίλαπα στο διαδίκτυο – Ποιος ο τελικός σκοπός

Η λεγόμενη αριστερόστροφη Νέα Τάξη (ΟΗΕ, Ευρωπαϊκή Ένωση, Βαθύ Κράτος ΗΠΑ και ΝΑΤΟ) βλέπει πως η παγκόσμια εξουσία της απειλείται

από αυτό που ξεκίνησε στην Ρωσία με τον Πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν, ενώ εξαπλώνεται και σε άλλες χώρες.

του Κίμωνα Χαραλάμπους

Ποιο είναι αυτό;


Η παρεμπόδιση εγκαθίδρυσης παγκόσμιας κυβέρνησης και η ενίσχυση της ιδέας του ισχυρού έθνους-κράτους (Εθνική Δεξιά).

Σε αυτή την κατεύθυνση χρησιμοποιούνται κάθε λογής μέθοδοι.

Μία από αυτές είναι το κίνημα «Avaaz», το οποίο, όπως διατείνεται, κινητοποιεί εκατομμύρια πολίτες από κάθε κοινωνικό στρώμα μέσα από δράσεις πάνω σε φλέγοντα τοπικά, εθνικά και παγκόσμια θέματα, ενώ στηρίζει την Ατζέντα 2030.

Φέρεται να στρέφεται κατά αρχών και εξουσιών, μήπως όμως για να φέρει κάτι άλλο;

Σε παγκόσμια δημοσκόπηση του Avaaz έχει αναφερθεί, μεταξύ άλλων:

Παγκόσμιος ηγέτης των λαών – Παγκόσμια εκστρατεία πολιτών για να εκλεγεί ένας γενικός γραμματέας του ΟΗΕ που θα υπερασπίζεται με σθένος τους λαούς και για να καταπολεμήσουμε το παζάρεμα που κάνουν οι πλούσιες χώρες με τις θέσεις στον ΟΗΕ.

Ποιος να είναι αυτός άραγε;

Η καινούρια δραστηριότητα του Avaaz είναι να πολεμήσει τον Πούτιν και όσους αντιμάχονται την παγκοσμιοποίηση, η οποία ανοίγει τον δρόμο για αυτόν ηγέτη, ο οποίος θα αντικαταστήσει τους πολιτικούς, τους οποίους το παγκόσμιο σύστημα άνδρωσε και τώρα πια δείχνει να μην χρειάζεται.

Αυτό μάλιστα θέλει να το πετύχει επί χρήμασι.

Για του λόγου το ασφαλές παραθέτουμε τα γραφόμενα τουAvaaz σε E-Mail, τα οποία μαζικά αποστέλλονται σε χρήστες του διαδικτύου.

Σε αυτά συκοφαντούν τον Πρόεδρο της Ρωσίας, ενώ ζητούν από πολίτες χρηματικό αντίτιμο, προκειμένου να τον πολεμήσουν.

Παραθέτουμε απόσπασμα του E-MAIL:

Ο πρόεδρος της Ρωσίας έχει συμμαχήσει με την Ακροδεξιά και χρησιμοποιεί έναν στρατό από χάκερ και τρολ, πλήθος ψεύτικων λογαριασμών στα κοινωνικά δίκτυα και βρόμικο χρήμα, για να σαμποτάρει τον δημόσιο διάλογο και τις εκλογές μας.

Μια νέα μελέτη του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης αποκάλυψε ότι δαπανούνται αστρονομικά ποσά για τη χειραγώγησή μας με αυτά τα μέσα. Με σημαντικές εκλογές να πλησιάζουν σε Ευρώπη, ΗΠΑ, Βραζιλία, Ινδία και αλλού, ο κόσμος βρίσκεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή.

Όμως το Avaaz φτιάχτηκε για τέτοιες στιγμές.

Αυτή η απειλή βρίσκεται παντού, το ίδιο κι εμείς. Η απειλή έχει πολιτικό χαρακτήρα, αλλά πολιτική είναι και η δράση μας όταν απαιτείται. Αυτή η απειλή ισχυρίζεται ότι πηγάζει απ’ τον λαό, αλλά η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ συλλογική δύναμη είμαστε εμείς. Και κάποιοι πολεμούν την Ακροδεξιά με μίσος και θυμό, αλλά εμείς ξέρουμε πως αυτό απλώς τους δυναμώνει και πως μόνο με ελπίδα, αγάπη και έξυπνη στρατηγική μπορούμε να φτιάξουμε τον κόσμο που ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ ονειρευόμαστε.

Αυτή τη στιγμή δεν δίνεται απλώς μια ευκαιρία στο κίνημά μας — μας ανατίθεται μια ευθύνη. Και οφείλουμε να ανταποκριθούμε. Στήριξε με όσο κοστίζει ένας καφές την εβδομάδα και ενίσχυσε την προσπάθεια για να νικήσουμε τα τρολ, να υπερασπιστούμε τη δημοκρατία και να προστατέψουμε όσα αγαπάμε:

ΣΤΗΡΙΖΩ ΜΕ 1€ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ

ΣΤΗΡΙΖΩ ΜΕ 2€ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ

ΣΤΗΡΙΖΩ ΜΕ 4€ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ

ΑΛΛΟ ΠΟΣΟ

Ζητάνε λοιπόν λεφτά από τους πολίτες για να «θάψουν», αν μας επιτρέπεται η λαϊκή ρήση,  τον Πούτιν, τον οποίο κατηγορούν ότι χρησιμοποιεί το διαδίκτυο.

Το AVAAZ όχι μόνο το χρησιμοποιεί αλλά ζητάει και χρήματα.

Ονομάζει «ακροδεξιά» το «δόγμα του πατριωτισμού», το οποίο ανέλυσε με μεστό τρόπο, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, από το βήμα του Ο.Η.Ε., ΚΑΙ το «διαβάλλει» με πιθανό τελικό σκοπό, σύμφωνα πάντα με όσα αναγράφονται στην ιστοσελίδα του AVAAZ, «να εκλεγεί ένας παγκόσμιος ηγέτης των λαών».

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Κλεάνθης Κωνσταντινούδης, εξελίξεις: Ποιος Πολιτικός κάρφωσε τον καθηγητή τέρας ΤΕΙ Σερρών. Εκβίαζε και την έπεφτε σε φοιτητές, γλοιώδης

Οι Τούρκοι το αποφάσισαν: Τα στρατεύματά τους, δεν φεύγουν από το Ιράκ και την Συρία