in

Αυγό μάτι σε ροδέλες χρωματιστής πιπεριάς

Zoe Tsomaka

Υλικά

1 μερίδα


  1. 1 ροδέλα Πιπεριά κόκκινη
  2. 1 ροδέλα Πιπεριά πράσινη
  3. 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  4. 2 αυγά
  5. Αλάτι, πιπέρι
  6. Λίγο σχοινόπρασο φρέσκο ή κρεμμυδάκι χλωρό, ψιλοκομμένα

Βήματα

10 λεπτά

  1. Κόβουμε 2 φέτες πάχους 2 με 3 εκατοστά απο τις πιπεριές

  2. Σέ μέτρια φωτιά τοποθετούμε ένα αντικολλητικό τηγάνι μαζί με το ελαιόλαδο. Μολις ζεσταθει το λάδι βαζουμε τις ροδέλες απο τις πιπεριές και τις σωταρουμε και απο τις δυο πλευρές.

  3. Σπάμε το κάθε αυγό μέσα στην κάθε ροδέλα πιπεριάς

  4. Αφήνουμε να ψηθούν καλά τα αυγά (πάντα σε μέτρια φωτιά) ρίχνοντάς τους με ένα κουταλάκι λιγο καυτό λάδι απο το τηγάνι

  5. Μολις ψηθόύν,τα βγάζουμε στο πιάτο, τα αλατοπίπερώνουμε και τα πασπαλίζουμε με σχοινόπρασο η κρεμμυδάκι.Ό συνδυασμός πιπεριάς και αυγού είναι τέλειος! Καλή όρεξη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σαμαράς

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Cheesecake Nutella με extra γλάσο πραλίνας φουντουκιού 🍫

Τσιζκέικ λεμονιού