Υλικά
-
1 ροδέλα Πιπεριά κόκκινη
-
1 ροδέλα Πιπεριά πράσινη
-
2 κουταλιές ελαιόλαδο
-
2 αυγά
-
Αλάτι, πιπέρι
-
Λίγο σχοινόπρασο φρέσκο ή κρεμμυδάκι χλωρό, ψιλοκομμένα
Βήματα
-
Κόβουμε 2 φέτες πάχους 2 με 3 εκατοστά απο τις πιπεριές
-
Σέ μέτρια φωτιά τοποθετούμε ένα αντικολλητικό τηγάνι μαζί με το ελαιόλαδο. Μολις ζεσταθει το λάδι βαζουμε τις ροδέλες απο τις πιπεριές και τις σωταρουμε και απο τις δυο πλευρές.
-
Σπάμε το κάθε αυγό μέσα στην κάθε ροδέλα πιπεριάς
-
Αφήνουμε να ψηθούν καλά τα αυγά (πάντα σε μέτρια φωτιά) ρίχνοντάς τους με ένα κουταλάκι λιγο καυτό λάδι απο το τηγάνι
-
Μολις ψηθόύν,τα βγάζουμε στο πιάτο, τα αλατοπίπερώνουμε και τα πασπαλίζουμε με σχοινόπρασο η κρεμμυδάκι.Ό συνδυασμός πιπεριάς και αυγού είναι τέλειος! Καλή όρεξη!