Η υπόθεση του Νικόλα από την Αργυρούπολη τάραξε όλη την Ελληνική κοινωνία. Ο θάνατος του εξαιτίας του Bullying, ξύπνησε πολλούς αλλά έφερε στεναχώρια και σκοτάδι στους γονείς του. Ο πατέρας του μέσα απο την σελίδα του στο Facebook, παρά τον πόνο του προσπαθεί να ξυπνήσει συνειδήσεις. Να κάνει τον κόσμο καλύτερο γύρω του. Και χθές για μια ακόμη φορά με αφορμή την Εθνική εορτή έγραψε ένα συγκλονιστικό μήνυμα για το νεκρό παιδί του που μας ανατρίχασε:

«Σήμερα θα γίνουν στα σχολεία μας, γιορτές για την εθνική επέτειο , θα γιορτάσουμε το μεγάλο «ΟΧΙ» που είπε ο λαός μας στον φασιστικό άξονα , θα δοθούν έπαινοι στα παιδιά που πρώτευσαν και θα παραδοθεί η σημαία στον/ην σημαιοφόρο για την παρέλαση που ακολουθεί .


Επιτρέψτε μας , ανάμεσα στα υπόλοιπα «ΟΧΙ» που πρέπει να βάλει αυτή η κοινωνία , να προσθέσουμε και εμείς κάποια. Έτσι ίσως απαντούμε στους σύγχρονους θιασώτες του φασισμού .

Ζητούμε , συγνώμη από τον Νικόλα μας , που αναρτούμε φωτογραφία του , ξέροντας ότι δεν του άρεσε , θα είναι η τελευταία φορά …», όλα όσα δήλωσε ο πατέρας.

Πηγή: nassosblog

loading...