«Σκοτώνουν» τον ελληνικό πολιτισμό.

 Όπως λένε κάποιοι πάνω να «σκοτώσω», να πουλήσω όσο-όσο, ένα προϊόν που δεν θέλω πια στην παλιά αγορά στο Μοναστηράκι! Κοινώς ξεπουλάω!

Στο Υπερταμείο έχουν λοιπόν αρχίσει να μεταβιβάζονται ιστορικά μνημεία, παρά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης της Αριστεράς, περί του αντιθέτου.


Ένα από αυτά είναι το Νεώριο Mόρο στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, ένα ιστορικό μνημείο που φιλοξενεί καλλιτεχνικά δρώμενα όπως εικαστικές εκθέσεις, παραστάσεις, διαλέξεις και σεμινάρια, ενώ αποτελεί το «σπίτι» του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων.

Σύμφωνα με τα Parakritika.gr, η Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ Α.Ε.) που είναι θυγατρική του Υπερταμείου, στις 9 Οκτωβρίου έστειλε επιστολή στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων με την οποία ενημέρωνε τη διοίκησή του, ότι το ενοίκιο για τη χρήση του Νεωρίου Μόρο θα καταβάλλεται πλέον όχι στην εφορία, αλλά στους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας.

 «Τα μισθώματα εισπράττονται με την κατάθεση των σχετικών ποσών σε τραπεζικό λογαριασμό της ΕΤΑΔ Α.Ε.»,σημειώνεται χαρακτηριστικά στην πρώτη σελίδα της επιστολής, την οποία αποκαλύπτει το Parakratika.gr, ενώ στην επόμενη αναγράφονται οι τέσσερις λογαριασμοί της ΕΤΑΔ Α.Ε. σε ισάριθμες τράπεζες.

Συμπέρασμα:

Η ΕΤΑΔ Α.Ε. ξεκίνησε να εφαρμόζει αυτό που αποφασίστηκε με την παραχώρηση των ακινήτων του Δημοσίου στο Υπερταμείο των παγκόσμιων τοκογλύφων: Τα εκμεταλλεύεται!

Η επιστολή στην διάθεσή σας:

loading...