Τελικά τα καταφέραμε» λέει και δείχνει το βραβείο του νικητή του Survivor – Ζητά υπομονή και κατανόηση για να απαντήσει σε όλους όσοι τον στήριξαν

Για τα καλά φαίνεται ότι έχει επιστρέψει στα social media ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor, καθώς προσπαθεί να ευχαριστήσει όλους όσοι τον έφεραν σε αυτό το σημείο.

Αν και «δεν το έχει με το live» όπως ομολογεί ο ίδιος, το βράδυ του Σαββάτου έκανε μια πρώτη προσπάθεια να πει το πρώτο «ευχαριστώ» προς τους φίλους του με ένα βίντεο.

«Τελικά τα καταφέραμε» ακούγεται να λέει ο «Ντάνος» δείχνοντας το βραβείο του Survivor.

«Ό,τι και να πω είναι μικρό για να πω πόσο μεγάλη είναι η στήριξη και το κουράγιο μου έδωσε στον Άγιο Δομίνικο και εδώ τόση χαρά όσο μπορώ να το ζήσω» εξομολογείται ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Αποκαλύπτει ότι ακόμα δεν έχει κινητό τηλέφωνο και ρούχα παρά το γεγονός ότι είναι εδώ και ημέρες στην Ελλάδα και ζητά συγγνώμη «γιατί δεν το έχω με το instagram και έχω ζητήσει βοήθεια γιατί δεν το έχω με το live αλλά και για να απαντήσω σε όσα μου γράφετε».

Ζητά τέλος «λίγο υπομονή και λίγο κατανόηση αν μπορείτε και ένα μεγάλο ευχαριστώ αν το κάνετε γιατί θα χρειαστούμε χρόνο για να πάρουμε μια άλλη συσκευή γιατί κάτι έχει πάθει αυτή».

loading...

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο