Μία ιατροδικαστής η οποία διεξήγαγε την αυτοψία στην οκτάχρονη Cherish Perrywinkle μετά την απαγωγή, το βιασμό και τη δολοφονία της ήταν συναισθηματικά φορτισμένη και έπρεπε να διακόψει τη μαρτυρία της στη δίκη του εγκλήματος.

Η επικεφαλής ιατρικός εξεταστής του Jacksonville, Δρ. Valerie Rao, δήλωσε στο δικαστήριο ότι η Cherish υπέστη σοβαρές βλάβες σε όλο το σώμα της, από το βιασμό μέχρι στραγγαλισμό και ακρωτηριασμό.


Η προβολή φωτογραφιών του κακοποιημένου σώματος του παιδιού στο δικαστήριο της Τρίτης, κατέστησε αδύνατο να συνεχιστεί η δίκη.

Ο 61χρονος Donald Smith, κατηγορείται για την απαγωγή, το βιασμό και τη δολοφονία του κοριτσιού και αντιμετωπίζει μέχρι και πιθανή θανατική ποινή εάν καταδικαστεί.

Ο Smith φέρεται να παρέσυρε την οικογένειά της στο πολυκατάστημα Walmart τον Ιούνιο του 2013 με την υπόσχεση να τους αγοράσει νέα ρούχα και ένα γεύμα από τα McDonalds και έφυγε μαζί το κορίτσι. Από τότε, η Cherish δεν φάνηκε ποτέ ζωντανή.

Κατά τη διάρκεια της 45λεπτης μαρτυρίας την Τρίτη, η οποία έκανε τους δικαστές να κλάψουν, η Δρ. Rao απαριθμεί τους δεκάδες τραυματισμούς που είχε υποστεί η Cherish τις τελευταίες στιγμές της, όπως μώλωπες και κοψίματα στα γόνατα και τους μηρούς.

Η ιατροδικαστής δήλωσε ότι η γυναικεία ανατομία του παιδιού «ήταν εντελώς παραμορφωμένη» από το βιασμό.

Εκτίμησε ότι το 8χρονο κορίτσι πέθανε μέσα σε 3-5 λεπτά από την επίθεση, καθώς στραγγαλίστηκε και το δεξί του μάτι άρχισε να αιμορραγεί.

Η Rao αποκάλυψε επίσης ότι η Cherish προσπάθησε να αμυνθεί και κατάφερε να προκαλέσει τραυματισμό στο πέος του Smith, αφού φέρεται ότι ο άντρας προσπάθησε να αναγκάσει το κορίτσι να προβεί σε στοματικό σεξ.

loading...