Έγκυος γυναίκα πηγαίνει στο γιατρό για να μάθει το φύλο του μωρού της. Αυτό που αντίκρισε στο υπερηχογράφημα; ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ!

Θέλει να μάθει το φύλο του μωρού της αλλά αυτό που βλέπει ο γιατρός είναι σοκαριστικό!


Η Keri McCartney από το Τέξας είναι στην 23η βδομάδα κύησης. Μαζί με το σύζυγό της Chad και τα 4 παιδιά τους πηγαίνουν για υπέρηχο, ώστε να μάθουν όλοι μαζί το φύλο του μωρού. Αλλά αυτό που αποκάλυψε ο υπέρηχος έριξε το μέλλον της χαρούμενης οικογένειας στην άβυσσο.

11
Ένας τεράστιος όγκος με το μέγεθος ενός γκρέιπφρουτ ήταν κολλημένος στο αγέννητο παιδί. Ο όγκος είναι γεμάτος με αγγεία και επομένως κλέβει αίμα από το μωρό. Απειλεί στην κυριολεξία να του ρουφήξει τη ζωή. Οι γιατροί δεν είχαν ξαναδει κάτι σαν αυτό. Κάτι τέτοιο επηρεάζει μία στις 40.000 γεννήσεις. Το Texas Children’s Fetal Center προσφέρει στους συντετριμμένους γονείς μια επικίνδυνη επέμβαση πριν τη γέννα, στη μήτρα. Η πιθανότητα να επιζήσει το μωρό είναι κάτω από 10% – αλλά είναι η μόνη τους ελπίδα.

12
Η χειρουργική ομάδα άνοιξε το στομάχι της Keri και έβγαλε έξω ολόκληρη τη μήτρα. Έβγαλαν σχεδόν το 80% του μωρού έξω χωρίς να διαταράξουν τον πλακούντα, αφήνοντας το κεφάλι του μωρού μέσα στη μήτρα. «Δεν βγάλαμε το μωρό τελείως έξω από τη μητέρα, ώστε η μήτρα να μη νομίζει ότι τελείωσε η εγκυμοσύνη και ξεκινήσει τη γέννα» είπε ο Dr. Olutoye. Ο όγκος αφαιρέθηκε από το παιδί με μια επέμβαση ωρών, και το μωρό επίστρεψε στο στομάχι της μητέρας του.

13
Αυτό που βλέπετε δίπλα στο μικροσκοπικό ποδαράκι του μωρού είναι ο τεράστιος, απειλητικός καρκίνος!

14
Η ελπίδα των γονιών πραγματοποιήθηκαν: αφού το μωρό είχε μισοβγεί στον κόσμο, η Keri συνέχισε την εγκυμοσύνη για άλλες 10 εβδομάδες. Και μετά η μικροσκοπική Macie Hope γεννήθηκε – ή μάλλον ξαναγεννήθηκε, αλλά αυτή τη φορά υγιής.

15
Ένα μεγάλο σημάδι στην πλάτη της Macie είναι ενθύμιο της δύσκολης εμπειρίας της, αλλά παρόλα αυτά έχει αναπτυχθεί απίστευτα. Οι γονείς της, Keri και Chad McCartney, δε θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι με την κόρη τους, η οποία μέχρι να φτάσει στον κόσμο, ήταν ήδη τα δεύτερα γενέθλιά της

16
Οι McCarthy ήταν τυχεροί στην ατυχία τους: χάρη στην αφοσίωση των γιατρών, μπορούν επιτέλους να κρατάνε την υγιή κόρη τους στην αγκαλιά τους – αφού γεννήθηκε δύο φορές!

Αν η ιστορία της μικρής Macie Hope σας συγκίνησε, τότε μοιραστείτε τη με όλους τους φίλους σας!