“Μαμά σε αγαπάω.” Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του Nolan Scully, ενός πολύ δυνατού πολεμιστή. Καθώς η μάχη του έφτανε στο τέλος, ο 4χρονος είπε στην μητέρα του πως θα περιμένει στον παράδεισο για εκείνη.

Και παρόλο που η ζωή του ήταν πολύ σύντομη, κατάφερε να επηρεάσει τις ζωές εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που ακολούθησαν την ιστορία του!


Η οικογένεια του Nolan ξεκίνησε μία σελίδα στο Facebook όταν έμαθαν πως ο γιος τους έπασχε από ραβδομυοσάρκωμα – έναν σπάνιο τύπο καρκίνου των ιστών – ενώ ήταν μόλις 3 ετών. Η σελίδα ακολουθούσε το ταξίδι του για τον επόμενο χρόνο.

Το πνεύμα του μικρού πολεμιστή έκλεψε τις καρδιές της τοπικής κοινότητας και χιλιάδων αγνώστων στο διαδίκτυο.

Ο μικρός Nolan ήθελε να βοηθήσει την κοινότητά του, όπως ακριβώς έκανε και ο πατέρας του, Jonathan, ο οποίος ήταν πυροσβέστης.

Το μικρό αγόρι ήθελε να γίνει αστυνομικός. Ενώ ήταν στο νοσοκομείο, το αστυνομικό τμήμα έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και τον όρκισε τιμητικά αστυνομικό.

Όλοι στήριζαν τον Nolan. Από αγνώστους στο διαδίκτυο, μέχρι τους γιατρούς του που ήθελαν απεγνωσμένα να τον κάνουν καλά.

Η κατάστασή του όμως ήταν ανίατη. Οι γονείς του ήλπιζαν να μην είχαν πάρει ποτέ αυτά τα νέα. Αλλά η αντίδραση του μικρούλη έδειξε πόσο δυνατή ήταν η πίστη του.

Όχι μόνο δεν φοβήθηκε τον θάνατο αλλά είπε και στην μητέρα του πως θα την περιμένει στον παράδεισο!

Ο Nolan και η οικογένειά του πέρασαν τις επόμενες μέρες μαζί – που θα ήταν οι τελευταίες του Nolan – απολαμβάνοντας όσο χρόνο τους είχε απομείνει.

Ήταν πολύ χαρούμενος που είχε συνέχεια δίπλα του την μητέρα του. Πάντα ήθελε να μπορεί να την βλέπει και να την ακουμπάει.

Την τελευταία μέρα της ζωής του, πήρε την άδειά του για να πάει για ένα γρήγορο ντους. Όταν όμως έκλεισε την πόρτα, έκλεισε και εκείνος για πάντα τα ματάκια του.

Όταν η Ruth επέστρεψε από το μπάνιο, όλη η ιατρική ομάδα ήταν δακρυσμένη. Είχε πέσει σε κώμα – τα πνευμόνια του είχαν καταρρεύσει και είχε πολύ λίγο οξυγόνο.

Η Ruth έκανε μία ανάρτηση μετά τον θάνατο του γιου της ανεβάζοντας μία φωτογραφία στην οποία είναι στο πάτωμα του μπάνιου. Ο Nolan αγαπούσε πάρα πολύ την μητέρα του και συνήθιζε να ξαπλώνει στο πατάκι έξω από το ντους για να την περιμένει να βγει.

«Τώρα εγώ φοβάμαι να πάω για ντους. Πλέον, υπάρχει μόνο ένα άδειο πατάκι εκεί που ήταν ένα όμορφο αγοράκι που περίμενε τη Μαμά του.»

Ήταν πλέον καιρός να τον αποχαιρετήσουν για πάντα. Και όλη η κοινότητα ήταν στην κηδεία του για να του πουν το τελευταίο αντίο!

Χιλιάδες άνθρωποι τους έδωσαν τα συλλυπητήριά τους. Η κηδεία έγινε σε ζωντανή μετάδοση στο Facebook για να μπορούν οι ακόλουθοι του Nolan να την παρακολουθήσουν.

Δείτε το τελευταίο κάλεσμα του μικρού Nolan στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή