Η νικήτρια του GNTM που προβλήθηκε από το StarΕιρήνη Καζαριάν αποκάλυψε τι ακριβώς συμβαίνει με το «ροζ βίντεο» που φέρεται να πρωταγωνιστεί και ποια είναι η ψυχολογία της.

Ράκος η Ειρήνη


Ο δικηγόρος της Ειρήνης Καζαριάν, Γιώργος Τζήκας, μίλησε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» της Σίσσυς Χρηστίδου για το περιβόητο ροζ βίντεο στο οποίο δημοσίευμα την ήθελε να πρωταγωνιστεί.

Ο δικηγόρος της αφού ξεκαθάρισε ότι η Ειρήνη δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά που της προσάπτουν, τονίζοντας πως δεν είναι εκείνη η πρωταγωνίστρια του επίμαχου βίντεο ανέφερε ότι ηΕιρήνη έχει στεναχωρηθεί αρκετά με τα όσα συμβαίνουν!

Ο ίδιος, ξεκαθάρισε ότι η Ειρήνη δεν έχει σκοπό να διεκδικήσει χρήματα από αυτή την υπόθεση, όμως τόνισε πως επιζητά να αποκατασταθεί η τιμή και η υπόληψή της και γι’ αυτό θα προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες προκειμένου να συμβεί αυτό.

Αν λοιπόν η αντίπαλη πλευρά δεν προβεί σε κάποια κίνηση, η Ειρήνη θα καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα τις επόμενες ημέρες.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ειρήνη Καζαριάν: Αυτό είναι το πιο ακριβό αξεσουάρ στην γκαρνταρόμπα της (video)

GNTM: Ειρήνη Καζαριάν: Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και στην Μαρία Αντωνά έδωσε η αδελφή της νικήτριας του Greece’s Next Top Model, Ειρήνης Καζαριάν.

Η Μαρία Καζαριάν αποκάλυψε πως στο σχολείο κορόιδευαν την Ειρήνη για τα μάτια της και μίλησε για τα παιδικά τους χρόνια και τη σχέση που έχουν μεταξύ τους.

Μεταξύ άλλων η Μαρία Καζαριάν αποκάλυψε πως το πιο ακριβό πράγμα που έχει η Ειρήνη Καζαριάν είναι ένα ζευγάρι sneakers που της τα έχει πάρει η ίδια και κοστίζουν 2.500 ευρώ!

Δείτε εδώ όλα όσα είπε στο Happy Day:

loading...