in

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΡΑΜΠ – ΤΣΙΠΡΑ! ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΤΟΥ «ΦΑΡΜΑΚΩΜΕΝΟΥ»! ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ… «ΙΕΡΟΔΟΥΛΗ» ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝ! – ΤΡΑΜΠ: «ΑΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ…» (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Χαμός με την πρώτη ερώτηση στον Τσίπρα στη κοινή συνέντευξη τύπου με τον Τραμπ

Ερώτηση προς τον Αλέξη Τσίπρα: Τον Μάρτιο του ’16 είχατε πει για την πιθανολογούμενη προεδρία του Τραμπ μακάρι να μη συμβεί αυτό το κακό. Τώρα μετά την συνάντηση τι λέτε;»


Ο Ντόναλντ Τραμπ διακόπτει και λέει: «Μακάρι να το ήξερα αυτό πριν την συνάντηση»!

Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε: «Η προσέγγισή του στα πράγματα ορισμένες φορές μπορεί να μοιάζει διαβολικός αλλά γίνεται για καλό. Οι ΗΠΑ είναι εξαιρετική δύναμη. Σας διαβεβαιώνω πως η συνάντηση ήταν γόνιμη και δεν αισθάνθηκα στιγμή να απειλούμαι».

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΡΑΜΠ – ΤΣΙΠΡΑ 

ΣYNENTEYΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΡΑΜΠ-ΤΣΙΠΡΑ. ΑΡΧΙΣΕ ΠΑΛΙ ΤΑ «ΚΟΥΛΑ» ΤΟΥ ΜR BEAN ο ΖΑΒΛΑΚΩΜΕΝΟΣ. ΡΕΥΕΤΑΙ, ΞΕΡΟΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΟΡΦΑΣΜΟΥΣ ΚΟΥΑΣΙΜΟΔΟΥ. ΤΙΓΚΑ ΣΤΟ «ΦΑΡΜΑΚΩΜΑ» Ο ΤΥΠΟΣ (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Στο υπουργικό συμβούλιο ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι το σύνολο της Ελλάδας λατρεύει την Αμερική και τον προσκάλεσε στην χώρα μας. Τι λες ρε πολιτικό σκουλήκι; Τους Έλληνες τους ρώτησες;

Θέλει πάτημα στο ΛΑΙΜΟ να βγάλει ΑΙΜΑ σαν το ΑΙΜΑ των ΑΘΩΩΝ λαών που έχουν ΣΚΟΤΩΣΕΙ οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!

Δείτε ζωντανά τη συνέντευξη τύπου Τραμπ – Τσιπρα – Από δύο ερωτήματα έκαστος θα δεχθούν

Στον Τραμπ ο λόγος

«Κατά πρώτον ένα αρχικό σχόλιο: Ρεκόρ στο Χρηματιστήριο. Έφτασε για πρώτη φορά στις 23.000 μονάδες.

Με μεγάλη τιμή υποδέχθηκα τον κύριο Τσίπρα. Είναι ένα ιδιαίτερος άνθρωπος. Η Ελλάδα είναι το λίκνο του δυτικού πολιτισμού, της Δημοκρατίας, της ελευθερίας και τόσων άλλων. Οι ΗΠΑ θαυμάζουν την Ελλάδα με δέος. Η φιλία με τους Έλληνες είναι ενδεικτική

Στην αυγή του ελληνικού κράτους δεν υπήρχε κανένας που να μη συμπαθούσε το ελληνικό κράτος; πέραν των αμερικανών»

«Με τον κύριο πρωθυπουργό κάναμε μια πολύ καρποφόρα συζήτηση για θέματα άμυνας, ενέργειας κι εμπορίου. Θέλω να τους ευχαριστήσω που φιλοξενούν τις αμερικανικές δυνάμεις στην Σούδα. Επίσης έχω ενημερωθεί ότι υπάρχει μια συμφωνία για αναβάθμιση των F16. Συμφωνία που θα ενισχύσει θέσεις εργασίας. Οι αμερικανοί στέκονται δίπλα στους Έλληνες καθώς ανακάμπτουν οικονομικά. Τον συμβούλευσα να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις. Η Ελλάδα παρέχει πολλές ευκαιρίες ανάπτυξης και επενδύσεων. Να συγχαρώ την Ελλάδα για την προσπάθεια επανάκαμψης».

«Είμαι πολύ περήφανος που οι ΗΠΑ θα είναι η τιμώμενη χώρα στην ΔΕΘ, του χρόνου. Κύριε πρωθυπουργέ σας ευχαριστώ για την παρουσία σας εδώ, για την συνεργασίας σας. Απόλαυσα την συζήτησή μας. Θα οικοδομήσουμε στις κοινές μας αξίες για ένα μέλλον ευημερίας. Σας ευχαριστώ πολύ κύριε πρωθυπουργέ».

Τι δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας 

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο των ΗΠΑ για τη φιλοξενία. Η φιλία είναι ισχυρή και βασίζεται στις κοινές αξίας μας. Οι ιδρυτές των ΗΠΑ εμπνεύστηκαν από την αρχαία Ελλάδα και η ελληνική επανάσταση εμπνεύστηκε από τους αμερικανούς για ανεξαρτησία. Όπως τονίσαμε, η ελληνοαμερικανικές σχέσεις ίσως να βρίσκονται σήμερα στο καλύτερο επίπεδο από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο κατά του φασισμού. Υπάρχουν πολλοί λόγοι γι’ αυτό. Η στρατηγική μας βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό και τροφοδοτείται από την βοήθεια των ΗΠΑ στην οικονομική κρίση. Θα ήθελα να σταθώ εδώ» είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Η Ελλάδα σήμερα εκπληρώνει 3 βασικούς στόχους με δημασία σε δφιεθνές επίπεδο:

Πρώτον εξέρχεται δυναμικά από την κρίση σημειώνοντας σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης. Αυξάνει τις εξαγωγές της. Αφήνοντας πίσω όχι μόνο την κρίση αλλά και το μοντέλο που μας οδήγησε στην κρίση.

Δεύτερον, η Ελλάδα καθίσταται ο πιο σημαντικός πυλώνας ασφάλειας και συνεργασίας, σε μια από τις πιο ασταθείς περιοχές της Ευρώπης.

Τρίτον, η Ελλάδα όντας ήδη ισχυρή δύναμη σε ναυτιλία και τουρισμό, καθίσταται σημαντικός κόμβος σταθερότητας. Την ολοκλήρωση του αγωγού ATP και Eastymed».

Προσβλέπουμε σε επενδύσεις από τις ΗΠΑ για να βγούμε από την κρίση. Το γεγονός πως οι ΗΠΑ θα είναι τιμώμενη χώρα στην ΔΕΘ του 2018 θα παίξει κομβικό ρόλο. Προσβλέπουμε στην δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, προς όφελος του κυπριακού λαού χωρίς εγγυητές και τουρκικά στρατεύματα. Η επικίνδυνη αεροναυτική δραστηριότητα της Τουρκίας στο Αιγαίο πρέπει να τερματιστεί. Υπονομεύει τις σχέσεις δύο ΝΑΤΟϊκών συμμάχων σε μια ευαίσθητη περιοχή. Η Ελλάδα είναι ανοιχτή στον διάλογο αλλά θα προστατεύει τα δικαιώματά της.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Τραμπ για τις εξαιρετικές συνομιλίες που θα βοηθήσουν στην συνέχεια. Ευχαριστώ θερμά».

ΣΧΟΛΙΟ: Τα μπέρδεψε για μια ακόμη φορά ο Αλέξης. «Αμερικανιλικές σχέσεις, να αποταλέσει…» και πάει λέγοντας. Το άγχος του Τσίπρα ήταν τόσο έκδηλο που μας ζάλισε με το χέρι πέρα – δώθε α λα Αντρέα Παπανδρέου.Ξεροκάπινε συνεχώς αφού ειχε στεγνώσει από σάλιο. Κοιτούσε συνεχώς τα χάρτια του και τα μπέρδεψε κιόλας. Μερικές φορές μιλούσε σε slow motion λες και συλλάβιζε .Δεν μπορούσες ρε καημένε να τα μάθεις απ έξω; Όσο για τα Αγγλικά του που προσπαθούσε να κάνει και αμερικανική προφορά, άστα να πάνε στο διάολο. Κουλουβάχατα. Μέχρι και τα ελληνικά με δήθεν αμερικανική προφορά τα έλεγε. Ήμαρτον ρε Αλέξη! Μας ξετιναξες…

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΡΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

s1 s2 s3 s4 s5

 

Αρχή με Τραμπ και… Obamacare  
Ερώτηση: «Το Obamacare είπατε πως είναι νεκρό. Η ιδέας σας δεν ξεκίνησε τελικά. Σας κριτικάρουν. Ποιο είναι το σχέδιο;»

Απάντηση: «Αν δούμε τα νούμερα, από τότε που το Obamacare τέθηκε σε εφαρμογή, έβγαλαν εκατομμύρια. Αυτά τα εκατοντάδες εκατομμύρια που πληρώνονται από εμάς είπα ότι δεν πρέπει να πηγαίνουν στις τσέπες των ασφαλιστικών εταιρειών. Για μένα είναι νεκρό».

Ερώτηση προς τον Αλέξη Τσίπρα: Τον Μάρτιο του ’16 είχατε πει για την πιθανολογούμενη προεδρία του Τραμπ μακάρι να μη συμβεί αυτό το κακό. Τώρα μετά την συνάντηση τι λέτε;»

Ο Ντόναλντ Τραμπ διακόπτει και λέει: «Μακάρι να το ήξερα αυτό πριν την συνάντηση»!

Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε: «Η προσέγγισή του στα πράγματα ορισμένες φορές μπορεί να μοιάζει διαβολικός αλλά γίνεται για καλό. Οι ΗΠΑ είναι εξαιρετική δύναμη. Σας διαβεβαιώνω πως η συνάντηση ήταν γόνιμη και δεν αισθάνθηκα στιγμή να απειλούμαι».

Ερώτηση για τον Αλέξη Τσίπρα: «Πώς σχεδιάζετε να προσελκύσετε επενδύσεις; Πώς προσελκύετε αμερικανικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα;»

Απάνηση: «Είναι ένα θέμα να κάνεις νομοθετικές παρεμβάσεις για τις επενδύσεις κι ένα άλλο θέμα να γίνουν πραγματικότητα οι νόμοι. Θελήσαμε να συγκρουστούμε με τις παθογένειες. Περάσαμε έναν αναπτυξιακό νόμο που δίνει σταθερό νομοθετικό περιβάλλον. Απλοποιήσαμε τις διαδικασίες αδειοδότησης επενδύσεων. Έχω συγκροτήσει μια task force για να προχωρήσουν οι επενδύσεις. Με ρώτησε ο αμερικανός πρόεδρος τι γίνεται με το Ελληνικό. Πριν χρόνια είχε ενδιαφερθεί κι ο ίδιος ως επιχειρηματίας. Τον ενημέρωσα ότι προχωράει για να γίνει πόλος έλξης σημαντικών επενδύσεων. Για πρώτη φορά η Ελλάδα έγινε από τελευταία, πρώτη χώρα σε απορρόφηση κονδυλίων. Οι επενδύσεις μπορούν να μας βγάλουν οριστικά από την κρίση. Η Ελλάδα δεν είναι μόνο ένας ελκυστικός προορισμός αλλά κι ένας επενδυτικός προορισμός».

Τραμπ υπέρ Ελλάδας  
Τραμπ: «Έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελλάδα. Είχαν προβλήματα, τα άφησαν πίσω τους. Πήραν δύσκολες αποφάσεις. Με την προοπτική ανανέωσης των αεροσκαφών, προσβλέπουμε να συνεργαστούμε με την Ελλάδα. Έχουμε εδώ εξαιρετικούς Έλληνες που φέρουν αυτή την κληρονομιά. Έχουν απίστευτες δυνατότητες ελπίζουμε να τις αξιοποιήσουν».

Νέο μήνυμα Τσίπρα στην Τουρκία!  
Ερώτηση: «Θεωρείτε ακόμη την Τουρκία ως μία Δημοκρατία;»

Απάντηση: Πρέπει να σας πω ότι παρά τις σνηχυσίες μας για την Τουρκία που εδράζονται στην καθημερινή παραβατική συμπεριφορά στο Αιγαίο, υποστηρίζουμε την ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας. Πρέπει να μείνει προσανατολισμένη στην ευρωπαϊκή προοπτική και το ΝΑΤΟ. Πιστεύουμε ότι η ευρωποαίκή προοπτική της Τουρκίας μπορεί να είναι μοχλός πίεσης για τον εκδημοκρατισμό στο εσωτερικό της χώρας. Βεβαίως και είμαστε υπέρ της παραμονής της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ. Αλλά θα πρέπει να κάνουμε σαφές στην ηγεσία της ότι ο δρόμος προς την Ευρώπη έχει και κάποιες υποχρεώσεις. Μία από τις απαραίτητες είναι να σέβεται το διεθνές δίκαιο και να σέβεται την Ελλάδα.

Ερώτηση στον Τραμπ: «Χαιρετήσατε την συμβολή της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ και μέσω της βάσης στη Σούδα. Πώς βλέπετε τον ρόλο της Ελλάδας;»

Απάντηση: «Η Ελλάδα είναι εξαιρετικά σταθερή χώρα που όταν ξεπεράσει το τεράστιο οικονομικό εμπόδιο έχει τη δυνατότητα να κάνει άλματα, Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στην Ελλάδα ως έθνος. Ξέρω ότι έχουν σχέδια και θα είναι σύμμαχός μας για πολλά χρόνια. Ήταν πάντα αξιόπιστοι.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο πρωθυπουργό. Ήταν μεγάλη μας τιμή να σας έχουμε εδώ και προσδοκούμε να έχουμε στενή φιλία και να συνεχίσουμε την συνεργασία», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ κλείνοντας τις κοινές δηλώσεις.

ΗΠΑ ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΤΡΑΜΠ Ν. ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
Koτζιάς και Παππάς καμάρωναν και χαμογελούσαν δίπλα σαν γύφτικα σκεπάρνια…

Στον Τραμπ ο λόγος  www.newsit.gr
«Κατά πρώτον ένα αρχικό σχόλιο: Ρεκόρ στο Χρηματιστήριο. Έφτασε για πρώτη φορά στις 23.000 μονάδες.

Με μεγάλη τιμή υποδέχθηκα τον κύριο Τσίπρα. Είναι ένα ιδιαίτερος άνθρωπος. Η Ελλάδα είναι το λίκνο του δυτικού πολιτισμού, της Δημοκρατίας, της ελευθερίας και τόσων άλλων. Οι ΗΠΑ θαυμάζουν την Ελλάδα με δέος. Η φιλία με τους Έλληνες είναι ενδεικτική

Στην αυγή του ελληνικού κράτους δεν υπήρχε κανένας που να μη συμπαθούσε το ελληνικό κράτος; πέραν των αμερικανών»

Τραμπ: Βοηθήστε να βοηθήσουμε 
Μια φράση του Ντόναλντ Τραμπ στις δηλώσεις του δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα, είναι ενδεικτική του κλίματος της συνάντησης.

«Θα συζητήσουμε για διάφορους τρόπους με τους οποίους η Ελλάδα θα μας βοηθήσει κι εμείς θα βοηθήσουμε την Ελλάδα», είπε ο αμερικανός πρόεδρος…

«Είναι τιμή μου να υποδέχομαι τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Η Ελλάδα κάνει υπέροχη δουλειά για να επιστρέψει και θα επιστρέψει», είπε ξεκινώντας ο αμερικανός πρόεδρος, αναφερόμενος στην οικονομική ανάκαμψη της χώρας.

Για να συνεχίσει: «Τα πάμε υπέροχα με την Ελλάδα. Έχουμε μακροχρόνιες σχέσεις με την Ελλάδα. Είμαστε φίλοι και σύμμαχοι».

diloseisdiloseis2

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος τόνισε:

«Σας ευχαριστώ κύριε πρόεδρε για την πρόσκληση. Θα έχουμε μια πολύ καρποφόρα συνάντηση. Είναι σημαντική στιγμή για την στρατηγική μας συνεργασία. Η Ελλάδα είναι στρατηγικός εταίρος και πάντα ήταν αξιότιμος εταίρος.

Μοιραζόμαστε κοινές αξίες. Αξίες ελευθερίας και Δημοκρατίας. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ».

afixi.jpg-exofillo

Οι δύο άνδρες έκαναν ξανά μια χειραψία αμέσως μετά το μήνυμα που έστειλε ο καθένας. Οι δημοσιογράφοι θέλησαν να κάνουν ερωτήσεις και πρόλαβαν να κάνουν… μόνο μία.

Αυτή αφορούσε στο Obamacare (σ.σ. το πρόγραμμα υγείας του Μπαράκ Ομπάμα που προσπαθεί να… σκοτώσει ο Ντόναλντ Τραμπ).

Ο Τραμπ απάντησε: «Το Obamacare είναι σχεδόν νεκρό»…

Ενημέρωση 19:11

Ο Αλέξης Τσίπρας μπήκε στον Λευκό Οίκο, αφού τον υποδέχτηκε ο Ντόναλντ Τραμπ. Η επόμενη εικόνα που θα έχουμε, θα είναι με τους δύο άνδρες στα ενδότερα της κατοικίας του αμερικανού προέδρου.

aaaa

Ποιοι συμμετέχουν στις διευρυμένες συνομιλίες

Από πλευράς ΗΠΑ, στις διευρυμένες συνομιλίες συμμετέχουν:

– Ρεξ Τίλερσον, υπουργός Εξωτερικών ΗΠΑ
– Στήβεν Μνούτσιν, υπουργός Οικονομικών ΗΠΑ
– Γουίλμπουρ Ρος, υπουργός Εμπορίου ΗΠΑ
– Τζον Κέλι, προσωπάρχης προέδρου ΗΠΑ
– στρατηγός Χέρμπερτ-Ρέινολντ ΜακΜάστερ, σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας ΗΠΑ
– Τζάρεντ Κούσνερ, γαμπρός προέδρου Τραμπ, βοηθός και ανώτερος σύμβουλος προέδρου
– Ντίνα Πάουελ, αναπληρώτρια National Security Council των ΗΠΑ
– Γκάρι Κον, επικεφαλής οικονομικού επιτελείου προέδρου ΗΠΑ
-Τζέφρι Πάιατ, πρεσβευτής ΗΠΑ στην Αθήνα
– Φιόνα Χιλλ, βοηθός προέδρου ΗΠΑ, υπεύθυνη για ευρωπαϊκές και ρωσικές υποθέσεις.

Από ελληνικής πλευράς, τον κ. Τσίπρα θα πλαισιώνουν στις συνομιλίες:

– Νίκος Κοτζιάς, υπουργός Εξωτερικών
– Δημήτρης Παπαδημητρίου, υπουργός Οικονομίας
– Νίκος Παππάς, υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής
– Πάνος Καμμένος, υπουργός Εθνικής Άμυνας
– Χάρης Λαλάκος, πρεσβευτής Ελλάδος στην Ουάσιγκτον
– Μαρία Θεοδώρου, πρώτη γραμματέας πρεσβείας Ελλάδος στην Ουάσιγκτον
– Βαγγέλης Καλπαδάκης, διπλωματικός σύμβουλος πρωθυπουργού
– Παναγιώτης Παυλόπουλος,γραφείο πρωθυπουργού, υπεύθυνος διεθνών θεμάτων
– Δανάη Μπαδογιάννη, ειδική σύμβουλος για ευρωπαϊκές και διεθνείς σχέσεις
– Δημήτρης Καραμάρης, ειδικός σύμβουλος πρωθυπουργού.

Περιμένουμε να ολοκληρωθεί για να ακούσουμε τις κοινές δηλώσεις.. Δύο ερωτήσεις θα γίνουν στους δύο ηγέτες.

afixi

Προηγούμενη ενημέρωση:

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει προγραμματιστεί να φτάσει στις 19:00 στον Λευκό Οίκο. Ο Ντόναλντ Τραμπ θα τον υποδεχτεί στο Οβάλ Γραφείο για την κατ’ ιδίαν συνάντηση. Θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας σε διευρυμένη σύνθεση.

Για τις 20:30 έχουν προγραμματιστεί οι κοινές δηλώσεις του πρωθυπουργού και του προέδρου των ΗΠΑ.

Είναι η πρώτη επίσημη συνάντηση που έχει ο Αλέξης Τσίπρας με τον Ντόναλντ Τραμπ. Οι δυο άνδρες είχαν συναντηθεί και στις Βρυξέλλες, τον περασμένο Μάιο, στο πλαίσιο της Συνόδου του ΝΑΤΟ.
Σημαντικά ζητήματα, όπως αυτό της βάσης στη Σούδα, θα συζητήσουν Τσίπρας – Τραμπ. Τόσο στην κατ’ ιδίαν συνάντηση, όσο και στην κοινή συνέντευξη Τύπου.

Η ατζένα επίσης περιλαμβάνει:

– την οικονομία, με έμφαση στην ενίσχυση των προσπαθειών της Ελλάδας για έξοδο από την κρίση και τη σταθερή πρόσβαση της στις αγορές.

– την ασφάλεια, δεδομένου του κρίσιμου ρόλου που παίζει η Ελλάδα στην ευρύτερη περιοχή.

– τις περιφερειακές εξελίξεις στην περιοχή που παρουσιάζουν έντονο ενδιαφέρον και η Ελλάδα έχει ενεργή συμμετοχή και αναβαθμισμένη συνεργασία με σειρά γειτονικών χωρών (σ.σ. τριμερείς (Ελλάδα – Κύπρος – Ισραήλ, Ελλάδα – Κύπρος – Αίγυπτος) και τετραμερείς (Ελλάδα – Σερβία – Βουλγαρία – Ρουμανία) διασκέψεις].

– την ενέργεια, δεδομένου του διεθνούς ενδιαφέροντος που υπάρχει για το ζήτημα αυτό. Αλλά και της θέσης της χώρας, που συνιστά σημαντικό παράγοντα στην αναβάθμιση του ρόλου της στον τομέα αυτό.

Το σημερινό πρόγραμμα του πρωθυπουργού περιλαμβάνει, στη συνέχεια, συνάντηση με γερουσιαστές στις 22:30. Τέλος, συνάντηση με επιχειρηματίες στις 02:30 ώρα Ελλάδος (σ.σ. χαράματα Τετάρτης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σάμαρας

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Τραμπ: Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα παρέχει ιδανικές ευκαιρίες για επενδύσεις

Εδώ και 2 μέρες Ψεκάζουν σε όλη την Ελλάδα – Στείλτε μας φωτογραφίες από την περιοχή σας να τις δημοσιεύσουμε