Είναι θέμα χρόνου η ήδη τεταμένη κατάσταση μετά τη δολοφονία Κατσίφα από τις αλβανικές ειδικές δυνάμεις, να μετατραπεί αιματοκύλισμα, καθώς οι αλβανοί εθνικιστές παραληρούν κατά του Ελληνισμού και κατά του σύγχρονου εθνομάρτυρα.

Ενώ η ελληνική κυβέρνηση κοιμάται και η δικαιοσύνη παραμένει αδρανής, Αλβανοί εθνικιστές προχωρούν σε άκρως ανθελληνικές πράξεις που μόνο σε συγκρούσεις μπορούν να οδηγήσουν.


Στο ποδοσφαιρικό ματς της Παρτιζάνι των Τιράνων και της Σκεντέρμπεη της Κορυτσάς οι οπαδοί της πρώτης ανάρτησαν πανό που καμιά σχέση δεν έχει με το ποδόσφαιρο.

«Ένας Έλληνας νεκρός, ένας μπάσταρδος λιγότερος», γράφει το σύνθημα συνεχίζοντας το παραλήρημα των εθνικιστών όπως το προσδιόρισε ο Πρωθυπουργός Έντι Ράμα.

Ο αδερφός του εξάλλου, Όλσι Ράμα, είναι Διευθυντής του Ποδοσφαιρικού Συλλόγου ΠΑΡΤΙΖΑΝΙ. Πρόεδρος της Ομάδας είναι ο διαβόητος Γκαζμέντ Ντέμι παράγοντας του τσάμικου λόμπι και χρηματοδότης των δράσεων τους.

Οι Αλβανοί προχωρούν σε ακραίες εθνικιστικές θέσεις ρίχνοντας λάδι στη φωτιά μετά τη δολοφονία του ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Η ελληνική κυβέρνηση παραμένει σε αδράνεια αφήνοντας τους εθνικιστές του Αλβανικού κράτους να εγκληματούν και να σπιλώνουν τόσο τη μνήμη ενός νεκρού, όσο και ολόκληρη την Ελλάδα.

Πότε θα γίνει η απαραίτητη παρέμβαση από την κυβέρνηση; Πότε οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα ξυπνήσουν από το λήθαργο;

loading...