in

ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΣΛΑΒΟΛΑΤΡΕΣ!!! ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΥΦΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΠΣΜ

Εμφανίστηκε ξαφνικά στο προσκήνιο μια οργάνωση που αποκαλείται «Παμμακεδονική Συνομοσπονδία Αθηνών» και διατείνεται ότι θα αναλάβει τα ηνία του αγώνα για τη διάσωση της Μακεδονίας. Άραγε ΠΟΙΕΣ Ομοσπονδίες των Αθηνών έχει ως μέλη; Ποιους εκπροσωπεί πραγματικά; Γιατί δεν την γνωρίζαμε ως τώρα αφού ο αγώνας για την ονομασία των Σκοπίων ξεκίνησε σχεδόν έναν χρόνο πριν; Για ποιον λόγο εμφανίζονται τώρα και όχι πιο πριν;

Σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018 ο πρόεδρος αυτής της οργάνωσης ανακοίνωσε ότι έχει σκοπό να ενώσει όλους τους Έλληνες για τον αγώνα για την Μακεδονία. Περίεργος ο ρόλος της νεοεμφανιζόμενης αυτής οργάνωσης καθώς αντί να ενώσει δείχνει δείγματα διχασμού και αποπροσανατολισμού του κόσμου. Απευθύνει βαριές κατηγορίες στις Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων για ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ άκυρες νομικές ενέργειες. Να θυμίσουμε ότι η ΠΟΠΣΜ και οι Παμμακεδονικές Υφηλίου είναι εκείνοι που εδώ και πολλά χρόνια μάχονται για τα δίκαια του Μακεδονικού Ελληνισμού σε όλα τα επίπεδα, ενώ ανέλαβαν το βάρος του αγώνα τους τελευταίους 10 μήνες διοργανώνοντας τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια, δημόσιες διαβουλεύσεις, συγκέντρωσαν 47 ψηφίσματα δημοτικών συμβουλίων και περίπου 240.000 υπογραφές για μη παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας, έστειλαν εξώδικα σε όλους τους βουλευτές για μη παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας και προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας για ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Όλοι γνωρίζουμε τον αγώνα που δίνουν οι άνθρωποι της ΠΟΠΣΜ, ο οποίος διακρίνεται για τον δυναμισμό και τη διάρκεια που έχει.


Σε πηγαδάκια των Αθηνών συζητιέται ότι αυτή η κίνηση κρύβει πολιτικές βλέψεις, καθώς ο πρόεδρος (Αθανασιάδης Ιωάννης) της νεοεμφανιζόμενης αυτής οργάνωσης ήταν άγνωστος τον προηγούμενο καιρό, αλλά ενεργοποιήθηκε τώρα που μπήκε η χώρα σε προεκλογική περίοδο. Δεν είναι άλλωστε τυχαίες οι κοινές εμφανίσεις του με τον κ.Πατούλη.

Μάλιστα η αναφορά της ανακοίνωσης σε άκυρες νομικές ενέργειες των γνωστών Παμμακεδονικών τη στιγμή που η Δικαιοσύνη έκρινε ΒΑΣΙΜΗ τη μήνυση κατά του ΥΠΕΞ κ.Κοτζιά για εσχάτη προδοσία προκαλεί ΕΥΛΟΓΑ ερωτήματα για τις προεκτάσεις αυτής της κίνησης (εκτός από τις προσωπικές φιλοδοξίες του προέδρου αυτής της οργάνωσης), καθώς και για τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ μιας τέτοιας ενέργειας στην παρούσα χρονική στιγμή. Άραγε ΠΟΙΟΝ εξυπηρετεί μια τέτοια ανακοίνωση; Ποιος θα βγει κερδισμένος αν η ΠΟΠΣΜ και οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου εξουδετερωθούν; Μάλλον η κυβέρνηση θα κερδίσει και ιδιαίτερα το Υπουργείο Εξωτερικών, καθώς οι Παμμακεδονικές είναι η αιχμή του δόρατος και η μοναδική συντεταγμένη προσπάθεια για τη δικαίωση του Μακεδονικού Ελληνισμού απέναντι στα κυβερνητικά σχέδια.

Βλέπουμε ότι κάτι άρχισε να κινείται από πλευράς Δικαιοσύνης. Να θυμίσουμε ότι στις 7 Δεκεμβρίου θα εκδικαστεί η προσφυγή των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου για ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών στην αυξημένη ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας. Πληροφορίες λένε ότι η ΠΟΠΣΜ φρόντισε να πλαισιωθεί το νομικό επιτελείο με τους ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ Συνταγματολόγους της χώρας, οι οποίοι θα καταθέσουν νέο δικόγραφο εμπλουτισμένο με νέα στοιχεία που προέκυψαν τους τελευταίους μήνες.

Στη συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος (Αθανασιάδης Ιωάννης) της νεοεμφανιζόμενης οργάνωσης με την επωνυμία «Παμμακεδονική Συνομοσπονδία Αθηνών» ανακοίνωσε ότι στις 21 Οκτωβρίου θα γίνει ένα 3ήμερο συνέδριο που θα εκλέξει συντονιστικό όργανο για να ηγηθεί στον αγώνα για την Μακεδονία. Άραγε έχει ανάγκη από αρχηγούς ο αγώνας για την Μακεδονία; Και ιδιαίτερα από ανθρώπους που δεν έχουν κολλήσει ούτε ένα ένσημο στο μέχρι τώρα αγώνα για την Μακεδονία; Τελικά …η αρχομανία και η ίντριγκα δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο… Σύντομα θα αποκαλυφθούν τα πραγματικά κίνητρα αυτής της κίνησης. Εμείς εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους της ΠΟΠΣΜ, των οποίων τον αγώνα παρακολουθούμε και στηρίζουμε από κοντά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σάμαρας

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Ελλάδα 2018: Καταδίωξη διακινητών μεταναστών και πυροβολισμοί, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Βίντεο)

Deutsche Welle Έρευνα: Ο ελληνικός λαός, είναι ο πιο δυστυχισμένος στην Ευρώπη