Πρόβλημα αντιμετωπίζουν ορισμένα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που επιχείρησαν να καταθέσουν αίτηση για το κοινωνικό μέρισμα, στην ειδική εφαρμογή που ξεκίνησε τη λειτουργία της σήμερα το απόγευμα.
Όπως μας ενημέρωσαν στο newsthessaloniki.gr, στην προσπάθειά τους να καταθέσουν αίτηση, έρχονται αντιμέτωποι με το παρακάτω απορριπτικό  μήνυμα:

 

 


Επισήμανση: Δεν πληρείτε το κριτήριο του τουλάχιστον ενός ασφαλίσιμου μήνα στο σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης
Δεν προκύπτει απο τον ΕΦΚΑ ότι έχετε υπάρξει ασφαλισμένος για τουλάχιστον 1 μήνα πριν την 1/11/2017. Αν θεωρείται ότι αυτό είναι λάθος, παρακαλούμε απευθυνθείτε άμεσα στον ΕΦΚΑ. Ο έλεγχος έγινε 400 ΑΙΤΙΑ ΜΗ ΕΓΚΡΙΣΗΣ
Ας ελπίσουμε ότι τις επόμενες ώρες ή το αργότερο αύριο το πρωί θα υπάρξουν οι απαραίτητες διευκρινήσεις από τους αρμόδιους για το θέμα.
———————————————————————–
Νεότερη ενημέρωση 11:24

Όπως μας ενημερώνουν στελέχη στο newsthessaloniki.gr έχουν υποβάλλει κανονικά την αίτηση, ενώ σε άλλες περιπτώσεις μας ενημερώνουν πως συνεχίζει να υπάρχει το πρόβλημα το οποίο όπως τονίζουν φαίνεται να αντιμετωπίζουν και άλλες κατηγορίες ασφαλισμένων.
Πριν λίγο λάβαμε και το παρακάτω μήνυμα από στέλεχος που τόνιζε τα εξής:

καλησπέρα φίλε Ηλία, δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα αλλά και με τα χρήματα όλης της χρονιάς, υπολογίζει και τα ποσά που κρατήθηκαν σε εισφορές και φόρους   με αποτέλεσμα να δείχνει πολύ  παραπάνω απ’οτι έχουμε πάρει, δεν ξέρω το τι  θα γινη απλά το αναφέρω.

loading...