in

Επιστολή Σοκ στον Μιχάλη Λεμπιδάκη,από τον Χρυσαυγίτη περιφερειακό σύμβουλο!

ΑΚΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΕ ΜΙΧΑΛΗ

Αγαπητέ συμπολίτη Μιχάλη Λεμπιδάκη!


Θα σου μιλήσω σαν Εν ενεργεία Αστυνομικός ,και σαν εκλεγμένος στην περιφέρεια Κρήτης!Μα πάνω από όλα σαν μέλος αυτής της κοινωνίας που είναι έτοιμη να φάει τα ίδια της τα παιδιά !

Γνωρίζοντας ότι μετά από αυτή την επιστολή μου ,θα πέσουν όλοι πάνω μου ,σου λέω ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου,το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να λυθεί το σοβαρό πρόβλημα ενός συμπολίτη μας!

Με ενδιαφέρει μόνο να μάθεις την αλήθεια ,και να σου κάνω γνωστό την υπό ομηρία ζωή ,ενός συμπολίτη μας ,και της οικογένειας του!

Του Γιώργη από τον Άγιο ,που η ζωή του έτρεξε λόγο σοβαρότατων προβλημάτων υγείας ,κομμένο πόδι, καρδιακά προβλήματα,δεκάδες χειρουργεία,90% αναπηρία ,να μην μπορεί να εργαστεί ,και να φτάσει σε λίγο στο σημείο να μην έχει ρεύμα στο σπίτι του ,για τα κοπέλια του τα ανήλικα,και για τα μηχανήματα που τον βοηθούν να ζήσει!

Κράτος πρόνοιας δεν υπάρχει και το γνωρίζεις πολύ καλά!

Ο συνάνθρωπό μας είναι όμηρος της ανικανότητας ,και της αδιαφορίας του ίδιου του κράτους και των λειτουργών του .Κάπως είχαν εσένα οι απαγωγείς σου χωρίς ρεύμα ,και όμηρο της ίδιας της ζωής σου!

Τον Γιώργη που ξελησμονεί την ζωή πλέον ,όχι στην μάχιμη εργασία ,αλλά στην δημιουργία μαντινάδων,για να μπορεί να ξεχνά τα προβλήματά του!

Άκου ΑΝΘΡΩΠΕ Μιχάλη Λεμπιδάκη!

Μπράβο σου για την πρόθεση σου να βοηθήσεις οικονομικά την Ελληνική Αστυνομία ,στην αγορά υλικών που τα έχουμε ανάγκη να εκτελέσουμε το καθήκον μας οι μάχιμοι αστυνομικοί!

Όμως,πριν δώσεις λοιπόν την χορηγία σου στο Ελληνικό κράτος ,θα πρέπει το Ελληνικό κράτος να στείλει αυτούς που κατέκλεψαν τον τόπο ,να τους δημεύσει την περιουσία τους ,και να την χρησιμοποιήσει ,στα εξοπλιστικά,και στην υλικοτεχνική υποδομή των Σωμάτων ασφαλείας!

Γιατί καλώς ή κακώς η δική σου καλή πρόθεση ,με τις συνθήκες που επικρατούν στο δημόσιο τέρας ,γραφειοκρατία, μελέτες , κόντρα μελέτες , διαγωνισμούς όχι διαφανείς κτλ,τα χρήματα σου θα κάνουν να πιάσουν τόπο τουλάχιστον δύο χρόνια!

Σκέψου ότι υπάρχουν συνάνθρωποι μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από εμένα και τον κάθε αστυνομικό για καινούργιο περιπολικό .

Θυμάμαι κάποτε οι Ζητάδες στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα ,καβαλούσαμε μηχανές με κομμένο σασί και δεν παραπονεθήκαμε ποτέ!

Έχει η Παναγία λέγαμε!

Υπάρχουν συνάνθρωποι μας όμως, όπως ο Γιώργης από τον Άγιο ,με ακρωτηριασμένα μέλη,χωρίς την δυνατότητα να εργασθούν ,και με ένα κράτος ανίκανο, στην μοναδική περίπτωση κατάστασης υγείας σαν του Γιώργη δεν υπάρχει σε ολάκαιρη Κρήτη ,δεν μπορεί να δώσει λύση!

Το κράτος αυτό του παίρνει το ρολόι της ΔΕΗ ,που το έχει ανάγκη για να ζήσει,και να διαβάσουν τα κοπέλια του!

Συνάνθρωπε Μιχάλη Λεμπιδάκη,κάνε το κάλο απέναντι σε αυτή την οικογένεια ,και για τα περιπολικά έχει η Παναγία να δώσει, δεν τελειώνουν ποτέ αυτά!

Με τιμή και εκτίμηση

Αρχιφύλακας Σπυρόπουλος Γιώργος

Περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης

Ελληνική Αυγή για την Κρήτη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σάμαρας

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Μπουτάρης: Δεν θα πάω στη μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου -Είμαι αντίθετος

Αγρότης στο Αυγείο Ήλιδας πλήρωσε τα μεροκάματα Πακιστανών εργατών σε χασίς