in

Επιτέλους, αυτός είναι ο πραγματικός αριθμός των Ελλήνων ψηφοφόρων. Γιατί μας τον κρύβουν;

Όποιες εικασίες και υποθέσεις και να κάνει κάποιος για τον πραγματικό αριθμό των Ελλήνων ψηφοφόρων (εκλογικό σώμα), δεν μπορεί να καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα, γιατί δεν έχει χειροπιαστά στοιχεία. Η κάθε κυβέρνηση μας λέει συνεχώς ότι δεν έχει γίνει εκκαθάριση στους εκλογικούς καταλόγους. Όμως τώρα έχουμε χειροπιαστά στοιχεία από την ίδια την ΕΛΣΤΑΤ.

Πατήστε τον σύνδεσμο της ΕΛΣΤΑΤ και θα δείτε ότι ο νόμιμος πληθυσμός της χώρας, δηλαδή εκείνοι που έχουν ελληνική υπηκοότητα, είναι 9.904.286. Αν από αυτούς αφαιρέσετε (με μια μικρή αναγωγή) τους ανήλικους κάτω των 18 ετών, οι οποίοι ανέρχονται σε 2.015.274 άτομα, τότε οι ζώντες ενήλικοι Έλληνες υπήκοοι πολίτες (που έχουν δικαίωμα ψήφου) ανέρχονται σε 7.889.012. Αυτοί λοιπόν είναι οι πραγματικοί ζώντες Έλληνες ψηφοφόροι.


Αν τώρα ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών, θα δείτε ότι οι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι στους εκλογικούς καταλόγους στις τελευταίες ευρωεκλογές είναι 9.907.876, πράγμα προφανώς ψευδές. Μάλιστα οι ψηφοφόροι εμφανίζονται (κατά τι) πιο πολλοί από όλους τους Έλληνες υπηκόους (ενήλικους και ανήλικους) μαζί.

Επίσης το Υπουργείο εσωτερικών, με βάση τους ψηφοφόρους «φαντάσματα», μας είπε ότι η συμμετοχή των εκλογέων, στις μεν βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου 2012 ήταν 62,49%, στις δε τελευταίες ευρωεκλογές 59,97%. Όμως αν κάνετε τις πράξεις, με τον πραγματικό αριθμό των ψηφοφόρων, θα διαπιστώσετε εμβρόντητοι ότι η συμμετοχή, στις βουλευτικές εκλογές Ιουνίου 2012 ήταν 78,80%, στις δε τελευταίες ευρωεκλογές ήταν 75,32%. Εδώ προφανώς δεν υπολογίζονται οι Έλληνες μετανάστες, οι οποίοι είναι μεν γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους, αλλά δεν περιέχονται στους πιο πάνω 7.889.012 πραγματικούς τελικά εκλογείς. Τα ποσοστά όμως πραγματικής συμμετοχής υπολογίζονται σε πραγματικούς ευρισκόμενους στην Ελλάδα και υπαρκτούς εκλογείς.

Τι μας λένε τα πιο πάνω νούμερα; Μας λένε ότι οι Έλληνες πολίτες παρουσιάζουν ίσως τη μεγαλύτερη συμμετοχή σε ολόκληρο τον κόσμο στις εκλογικές αναμετρήσεις. Μας λένε ότι οι Έλληνες είναι ο πιο πολιτικοποιημένος λαός της γης. Κι όμως, το πολιτικό σύστημα δεν παρουσιάζει την πραγματική κατάσταση, αλλά εξαπατά τους Έλληνες, προσπαθώντας να τους πείσει ότι υπάρχει αδιαφορία για τα πολιτικά δρώμενα και αποχή από τις εκλογές.

Γιατί το κάνει αυτό το πολιτικό σύστημα και γιατί δεν μιλάει κανένα κόμμα; Δεν μπορεί άραγε να εκκαθαρίσει τους εκλογικούς καταλόγους στην εποχή της ψηφιοποίησης των πάντων; Αυτό μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί, όταν έχει εντάξει στο taxis και την τελευταία γριούλα στο τελευταίο χωριό. Όταν έχει εντάξει στον ΕΝΦΙΑ μέχρι και την πιο μικρή στάνη στα κατσάβραχα.

Η λογική λοιπόν οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το πολιτικό σύστημα θέλει να κοιμίζει το λαό, πείθοντάς τον ότι πρέπει να μείνει μακριά από τα πολιτικά πράγματα, γι’ αυτό και προπαγανδίζει συνεχώς ότι αυξάνεται η αδιαφορία και η αποχή του κόσμου από τη συμμετοχή στην πολιτική.

Για σκεφτείτε το καλά. Είμαστε ο πιο πολιτικοποιημένος λαός του κόσμου και δεν το ξέρουμε, ούτε το δείχνουμε στην ανθρωπότητα. Το κρατάμε κρυφό. Έχουμε ίσως τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη γη και όμως εμείς οι πολίτες δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τη δύναμή μας. Τα συνδικαλιστικά όργανα του συστήματος λειτουργούν διαλυτικά για μεγάλες λαϊκές συγκεντρώσεις και όλοι πιστεύουμε ότι κανείς μας δεν ενδιαφέρεται. Για πόσο καιρό ακόμα θα μας αποκοιμίζουν και θα μας κρατούν αδρανείς;

Πέτρος Χασάπης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Written Από Κώστας Σάμαρας

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Αυτά είναι τα αποτελέσματα στον Δήμο Θεσσαλονίκης για της εκλογές

AYTO είναι το ΤΕΛΙΚΟ EXIT POLL! ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ! Aνέβηκε και άλλο το ποσοστό του ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ!