in

Έξαλλη με την Τεράστια Απάτη εις βάρος της η Ελένη Μενεγάκη! Χρησιμοποιούν το όνομά της για προϊόντα Αδυνατίσματος

Για ακόμα μία φορά, κάποιοι χρησιμοποιούν το όνομα μιας από τις μεγαλύτερες σταρ του τηλεοπτικού χώρου, της Ελένης Μενεγάκη, προκειμένου να προσελκύσουν κόσμο, υποψήφιους «πελάτες» που θα πειστούν να αγοράσουν το προϊόν τους το οποίο υπόσχεται άμεση απώλεια βάρους.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω, η Ελένη Μενεγάκη κατάφερε με τη βοήθεια του συγκεκριμένου προϊόντος αδυνατίσματος, να χάσει δήθεν 11 κιλά. Μάλιστα, η συγκεκριμένη εταιρία, προκειμένου να πείσει για την αποτελεσματικότητα του συγκεκριμένου προϊόντος επικαλείται μαρτυρίες και άλλων γυναικών που δήθεν μαρτυρούν πως το δοκίμασαν και εκείνες και κατάφεραν να χάσουν μέσα σε ελάχιστο χρόνο τα κιλά που τους βάραιναν. Διαβάστε παρακάτω μία «δόση» από τις συγκεκριμένες «μαρτυρίες»:


«Γνωρίζατε τι μεγάλη αλλαγή κάνει η Ελένη κάθε χρόνο πριν το καλοκαίρι; Εγώ το δοκίμασα ήδη και να τι συνέβη… Απίστευτο… Ήξερες τι μεγάλη αλλαγή κάνει η Ελένη Μενεγάκη κάθε σεζόν;

Έλλη Γεωργίου: »Μόνο ένα βήμα χωρίζει την παχυσαρκία από την ανορεξία».
Σε μία συνέντευξη, η Ελένη Μενεγάκη αφήνει τα μικρόφωνα ανοιχτά και αποκαλύπτει το προϊόν που χρησιμοποιεί για να χάσει τα κιλά που βάζει τον χειμώνα και τις γιορτές των Χριστουγέννων. Το προϊόν μόλις κυκλοφόρησε στην Ελλάδα.

Έλλη Γεωργίου: Γεια σας αγαπητές μου αναγνώστριες! Σήμερα, πρόκειται να σας μιλήσω για την παχυσαρκία και για τις δυσκολίες της αντιμετώπισής της.

Έλλη Γεωργίου: Πρόσφατα, στην εκπομπή μας μιλήσαμε με τον καθηγητή Διαιτολογίας, Δρ. Φίλιππο Δελαμάνη, σχετικά με μια νέα μέθοδο αδυνατίσματος, το E…. Δυστυχώς, πολλοί από όσους παρακολούθησαν την εκπομπή, δεν χρησιμοποίησαν τις συμβουλές που δώσαμε με το σωστό τρόπο, κάτι που οδήγησε σε αρνητικές επιπτώσεις. Στη σημερινή μας εκπομπή, θα συζητήσουμε αυτό ακριβώς το θέμα.

Έλλη Γεωργίου: Όπως έχετε ίσως καταλάβει, το θέμα, που συζητάμε είναι το πώς θα αποφύγετε την ανορεξία, όταν λαμβάνετε τα σταγόνες άνθρακα E….

Δρ. Δελαμάνης: Κατά κανόνα, η αιτία της ανορεξίας είναι οι δίαιτες με τις οποίες οι γυναίκες βασανίζουν τον εαυτό τους, καθώς είναι απελπισμένες να χάσουν βάρος. Αλλά όπως φάνηκε τελικά, αυτή δεν είναι η μοναδική αιτία.

Έλλη Γεωργίου: Ποια άλλη μπορεί να είναι η αιτία αυτής της τρομερής ασθένειας;

Δρ. Δελαμάνης: Όπως ήδη γνωρίζετε, λίγους μήνες μετά την εκπομπή, όπου προβλήθηκε το E…, αρχίσαμε να λαμβάνουμε πολλά παράπονα από γυναίκες, που αδυνάτισαν υπερβολικά και τώρα δεν ξέρουν τι να κάνουν με το εξαντλημένο και αδυνατισμένο σώμα τους.

Η φωτογραφία μιας κοπέλας, που κατηγόρησε την εκπομπή μας, μετά το επεισόδιο για το E….
Δρ. Δελαμάνης: Το θέμα είναι, ότι το E… είναι ο ισχυρότερος φυσικός λιποδιαλύτης, που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον τομέα της διατροφής.

Δρ. Δελαμάνης: Το πρόβλημα είναι, ότι οι γυναίκες, που οδήγησαν τον εαυτό τους στην ανορεξία και πήραν παραπάνω σταγόνες E…, αποφάσισαν, ότι θα έπρεπε να κάνουν και επιπλέον δίαιτα, ώστε να έχουν μεγαλύτερο αποτέλεσμα. Και τα κατάφεραν. Το αποτέλεσμα τριπλασιάστηκε. Ως αποτέλεσμα, γυναίκες που ζύγιζαν 100-120 κιλά, κυριολεκτικά σε 60 μέρες έγιναν ανορεξικές γυναίκες των 30 κιλών!

Έλλη Γεωργίου: Είναι κρίμα, που οι γυναίκες έστρεψαν ένα τέτοιο αποτελεσματικό προϊόν ενάντια στον ίδιο τους τον εαυτό. Αλλά θα ήθελα να μάθω πώς ακριβώς επιτυγχάνεται αυτό το απίστευτο αποτέλεσμα;

Δρ. Δελαμάνης: Αυτή είναι μια πολύ καλή ερώτηση. Ας κάνουμε μια παύση εδώ, ώστε να σας απαντήσω λεπτομερώς.

Δρ. Δελαμάνης: Αυτό το εξαιρετικά άμεσο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται χάρη στα αποκλειστικά φυσικά συστατικά, που αποδείχθηκαν αποτελεσματικά στον τομέα της διατροφής.

Δρ. Δελαμάνης: Το προϊόν ουσιαστικά είναι εύκολα διαλυόμενα σταγόνες, τα οποία περιέχουν βιταμίνες Β2, Β5, Β6, Β12, καφεΐνη, χιτοζάνη, εκχύλισμα Ινδικού Κολεού, εκχύλισμα γκουαρανά, εκχύλισμα καφέ φυκιών, ηλεκτρικό οξύ και L-καρνιτίνη. Το E… παράγεται, σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα και είναι εγκεκριμένο από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων.

Δρ. Δελαμάνης: Το E… πυροδοτεί τη διαδικασία διάλυση των λιποκυττάρων, επιταχύνει το μεταβολισμό, μειώνει την όρεξη, βελτιώνει την πέψη, καθαρίζει τον οργανισμό από τις τοξίνες, απομακρύνει τα περιττά υγρά, και σταματά την αποθήκευση του λίπους. Συνεπώς, κάποιος χάνει βάρος χωρίς δίαιτα ή γυμναστική.

Έλλη Γεωργίου: Οι ιδιότητες αυτού του προϊόντος είναι πραγματικά εκπληκτικές. Αλλά πού, κατά τη γνώμη σου, κρύβεται ο βασικός κίνδυνος για τους τηλεθεατές και αναγνώστες μας;

Δρ. Δελαμάνης: Έχει επιβεβαιωθεί, ότι ο βασικός κίνδυνος είναι οι δίαιτες. Όταν χρησιμοποιείτε το E…, δεν θα πρέπει να κάνετε παράλληλα και δίαιτα. Το σώμα χρειάζεται τα θρεπτικά συστατικά, που εισάγονται σε αυτό μέσω της τροφής.

Δρ. Δελαμάνης: Ένας άλλος λόγος είναι, ότι όταν το αδυνάτισμα επιτυγχάνεται τόσο εύκολα, κάποιοι άνθρωποι μπορεί να ενθουσιαστούν υπερβολικά και να το παρακάνουν. Αρχίζουν να σκέφτονται, ότι μπορούν να χάσουν περισσότερα κιλά και μπορούν να τα καταφέρουν καλύτερα, απλά γιατί δεν είχαν χάσει ποτέ τόσα κιλά τόσο γρήγορα. Όμως, συνειδητοποιούν την πραγματική κατάσταση πολύ αργά.

Η Ναταλία πάσχει από ανορεξία. Η κοπέλα ούτε καν παρατήρησε πότε έχασε 20 κιλά. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, αδυνάτισε μέσα σε 17 ημέρες!
Έλλη Γεωργίου: Φίλιππε, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Όλο και περισσότερες γυναίκες σήμερα πρέπει να αντιμετωπίσουν αυτό το πρόβλημα. Ωστόσο, τι θα μπορούσες να δώσεις ως συμβουλή στους τηλεθεατές μας ώστε να αποφύγουν αυτό το πρόβλημα;

Ερευνητικό ινστιτούτο διεξήγε δοκιμές, σχετικά με τις ιδιότητες του E….

Μετά από μια έρευνα 30 ημερών, σε μια ομάδα 100 εθελοντών, που βρίσκονταν σε διάφορα στάδια παχυσαρκίας, παρουσιάστηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα.

Μείωση του βάρους:

απώλεια μεγαλύτερη των 30 κιλών στο 24% των εθελοντών
απώλεια 25-30 κιλών στο 43% των εθελοντών
απώλεια 20-25 κιλών στο 21% των εθελοντών
απώλεια 15-20 κιλών στο 12% των εθελοντών».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Οργή και Αίσχος: Διαφημίζουν στην Τηλεόραση το Athens Pride 2018! Δείτε το Σοκαριστικό Σποτ

Μητέρα βρήκε το φίλο της γυμνό πάνω στην 12χρονη κόρη της και τον μαχαίρωσε