in

Εύκολη πίτα με ψωμί του τοστ

Υλικά

1 ψωμί του τοστ


250 ml κρέμα γάλακτος

1 κρεμμύδι

3 σκελίδες σκόρδου

500 γρ. μοτσαρέλλα σε φέτες

500 γρ. ζαμπόν σε φέτες

200 ml σάλτσας ντομάτας

Τριμμένη παρμεζάνα

λάδι

Εκτέλεση

Βάλτε το λάδι σε μια κατσαρόλλα και ψήστε τα κρεμμύδια μέχρι να ροδίσουν, στη συνέχεια προσθέστε το σκόρδο και στο τέλος τη σάλτσα ντομάτας. Μόλις απορροφηθούν τα υγρά σβήνετε τη φωτιά.

Τοποθετήστε τις φέτες του ψωμιού σε ένα ταψί, απλώστε λίγο σάλτσα ντομάτας σε αυτό, στη συνέχεια, τοποθετήστε τις φέτες ζαμπόν και μοτσαρέλα .

Επαναλάβετε μέχρι να καταναλωθούν όλα τα υλικά.

Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 ° C. Πασπαλίστε το φαγητό με το τριμμένο τυρί, προσθέστε την κρέμα γάλακτος και τοποθετήστε το στο φούρνο και ψήνετε μέχρι να ροδίσει.

Πηγή : xryses-syntages.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σαμαράς

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Λαχταριστό κέικ πορτοκαλιού χωρίς βούτυρο και λάδι

Φτιάξτε το κέικ των μοναχών