Υλικά
1 ψωμί του τοστ
250 ml κρέμα γάλακτος
1 κρεμμύδι
3 σκελίδες σκόρδου
500 γρ. μοτσαρέλλα σε φέτες
500 γρ. ζαμπόν σε φέτες
200 ml σάλτσας ντομάτας
Τριμμένη παρμεζάνα
λάδι
Εκτέλεση
Βάλτε το λάδι σε μια κατσαρόλλα και ψήστε τα κρεμμύδια μέχρι να ροδίσουν, στη συνέχεια προσθέστε το σκόρδο και στο τέλος τη σάλτσα ντομάτας. Μόλις απορροφηθούν τα υγρά σβήνετε τη φωτιά.
Τοποθετήστε τις φέτες του ψωμιού σε ένα ταψί, απλώστε λίγο σάλτσα ντομάτας σε αυτό, στη συνέχεια, τοποθετήστε τις φέτες ζαμπόν και μοτσαρέλα .
Επαναλάβετε μέχρι να καταναλωθούν όλα τα υλικά.
Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 ° C. Πασπαλίστε το φαγητό με το τριμμένο τυρί, προσθέστε την κρέμα γάλακτος και τοποθετήστε το στο φούρνο και ψήνετε μέχρι να ροδίσει.
Πηγή : xryses-syntages.gr