in

Εύκολη συνταγή για Ρεβυθοκεφτέδες

Υλικά:
2 κούπες ρεβύθια
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
3 κουτ. σούπας δυόσμο
2 κουτ. σούπας άνιθο
2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
μισό κουτ.γλ. κύμινο
αλάτι-πιπέρι
μισό κουτ.γλ. μπέικιν πάουντερ
λίγο ελαιόλαδο

Εκτέλεση:
Μουλιάζετε τα ρεβύθια από το προηγούμενο βράδυ σε νερό.
Τα στραγγίζετε και τα πολτοποιείτε σε μπλέντερ.
Τα βάζετε σε ένα μπολ με τα μυρωδικά και όλα τα υπόλοιπα υλικά (εκτός από το ελαιόλαδο).


Αφήνετε το μείγμα στο ψυγείο να δέσει για τουλάχιστον 1-2 ώρες.
Πλάθετε τους ρεβυθοκεφτέδες και τους βάζοετε σε λαδωμένο ταψί.
Ψήνετε στους 180-190 βαθμούς για 10 λεπτά, τους γυρίζετε και αφήνετε μέχρι να ροδίσουν. Εναλλακτικά μπορείτε να τους τηγανίσετε.

Laconialive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σαμαράς

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Εύκολος τρόπος για να ανοίξεις από 1 φύλλο, άλλα 17

Πάολα: «Ορκίζομαι Στον Θεό Μου Ότι Δεν Είμαι Τσιγγάνα – Είχα Πει Ψέματα» (Video)