in ,

Fame Story (1/12): «Δεν έπρεπε να τον βγάλεις έξω! Καλά έκανε και δεν την έβαλε τη φούστα» – Ένταση ανάμεσα στον Ρέμο και στην Κατσαΐτη μετά τη συμπερ…

Το βράδυ της Πέμπτης 30/11 στο επεισόδιο του Fame Story και πιο συγκεκριμένα στο μάθημα της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη στην ακαδημία, προβλήθηκε ένα έντονο σκηνικό ανάμεσα σε εκείνη και στον Γιάννη σχετικά με τα ρούχα.Η καθηγήτρια είπε στον παίκτη, ότι θα έπρεπε να φορέσει μια φούστα κάτι, που ο ίδιος δεν ήθελε. Στη συνέχεια, μετά από μερικά λόγια, που αντάλλαξαν – η Κατσαΐτη είπε στον Γιάννη να φύγει απ…

…ό την τάξη με την κατάσταση να γίνεται αρκετά έντονη μεταξύ τους.Στο live της Παρασκευής 1/12 μετά την ερμηνεία του Γιάννη, ο παίκτης πήρε θέση ζωντανά για το περιστατικό με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη να τοποθετείται και εκείνη έχοντας διαφορετική άποψη από εκείνον. Ο Αντώνης Ρέμος…


 

 

Το βράδυ της Πέμπτης 30/11 στο επεισόδιο του Fame Story και πιο συγκεκριμένα στο μάθημα της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη στην ακαδημία, προβλήθηκε ένα έντονο σκηνικό ανάμεσα σε εκείνη και στον Γιάννη σχετικά με τα ρούχα.

Η καθηγήτρια είπε στον παίκτη, ότι θα έπρεπε να φορέσει μια φούστα κάτι, που ο ίδιος δεν ήθελε. Στη συνέχεια, μετά από μερικά λόγια, που αντάλλαξαν – η Κατσαΐτη είπε στον Γιάννη να φύγει από την τάξη με την κατάσταση να γίνεται αρκετά έντονη μεταξύ τους.

Στο live της Παρασκευής 1/12 μετά την ερμηνεία του Γιάννη, ο παίκτης πήρε θέση ζωντανά για το περιστατικό με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη να τοποθετείται και εκείνη έχοντας διαφορετική άποψη από εκείνον. Ο Αντώνης Ρέμος από τη μεριά του, τόνισε, πως καλά έκανε ο Γιάννης και δεν έβαλε τη φούστα και πως η Κατσαΐτη δε θα έπρεπε να τον βγάλει από την αίθουσα (δείτε εδώ τον τσακωμό της Κατσαΐτη με άλλη παίκτρια).

Τα σχόλια στο Fame Story για τον τσακωμό του Γιάννη με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη

«Γιάννη μου και εγώ στη θέση του το ίδιο θα έκανα. Έτσι όπως ειπώθηκε το πράγμα, δεν το κατάλαβε καλά ο Γιάννης, δεν ήταν κατανοητό αυτό για τη φούστα. Και εγώ σε καμία περίπτωση δε θα έβαζα καμία φούστα, από εκεί και πέρα, όντως είναι ένας πειραματισμός, ένα μάθημα, αλλά αυτό το μάθημα έχει και την έκθεσή του, δηλαδή λες εσύ θα βάλω μια φούστα και θα έχουν μια φωτογραφία μου στο σπίτι με μια φούστα. Δε θέλεις, ούτε και εγώ θα το ήθελα και καλώς η κυρία Κατσαΐτη το χρησιμοποίησε ως μάθημα.

Η κυρία Κατσαΐτη ξέρει πολύ καλά πόσο ένθερμος υποστηρικτής της δουλειάς της είμαι, δε θα ήθελα ποτέ να επέμβω στη δουλειά σου, αλλά θεώρησα λάθος το να τον βγάλεις έξω από την τάξη. Εγώ σαν Αντώνης θεωρώ, ότι δεν έπρεπε να τον βγάλεις έξω από την τάξη, να πεις ναι, ότι κάτσε σε μία γωνία να καταλάβεις τι είναι αυτό το πράγμα. Μπορεί και εσύ εκείνη την στιγμή να ήθελες να πεις κάτι διαφορετικά, να ήθελες να το σκεφτείς κάπως αλλιώς. Η διαφωνία μου είναι, ότι η αντίδραση να βγεις από το μάθημα ήταν λάθος και από εκεί και πέρα. Καλά έκανε και δεν την έβαλε τη φούστα», είπε ο Αντώνης Ρέμος.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ το σέβομαι σαν τοποθέτηση! Απλά θέλω να πω, το εξής, στο προηγούμενο θέμα και πάλι ο Γιάννης ήρθε με άλλη αντιμετώπιση. Θέλω να πω, ότι κάθε πρωί αναγράφεται ο τίτλος της εργασίας. Την προηγούμενη εβδομάδα έδωσα τον χώρο και τον χρόνο. Στο Γιάννη επέτρεψα την είσοδο του στο μάθημα, του είπα αν θέλει να το ξανασκεφτεί και ο ίδιος είπε όχι και για αυτό του είπα να περάσει έξω», είπε μεταξύ άλλων η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

Η απάντηση της Αλεξάνδρας Κατσαϊτη στα σχόλια του Light

«Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι άβολα όταν φεύγει ο προβολέας από τα παιδιά και χωρίς λόγο ασχολείται με εμάς. Εάν έχω δεχτεί συμπεριφορές που ξεπερνάνε τα όρια του σεβασμού, αυτόματα έχω τοποθετηθεί και έχω δηλώσει τη θέση μου και μέχρι εκεί. Δεν είναι εδώ για να κάνω μαθήματα συμπεριφοράς. Αν κάποιος υπερβεί τα όρια, έχω κι εγώ τα δικά μου όρια και αυτά τα θέματα λύνονται όταν υπάρχει σεβασμός», είπε αρχικά.

«Κριτική κάνουν όλοι, δεν με απασχολεί καθόλου. Εγώ όταν κάνω τη δουλειά μου δίνω το 1000% και είμαι εντάξει με εμένα και με τον σκοπό που πρέπει να υπηρετήσω. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, υπάρχει η ελευθερία του λόγου απλά να ξέρουμε ότι η ελευθερία του ενός σταματά εκεί που καταπατάται η ελευθερία του άλλου», είπε η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη στο Super Κατερίνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Πέγκυ Σκουλού

Θα με βρεις χωμένη σε παλιές αστυνομικές και ιατροδικαστικές υποθέσεις, κοινώς... όπου υπάρχει έγκλημα! Αν δεν ήμουν η χείριστη όλων στις φυσικοχημείες, σήμερα θα ήμουν ιατροδικαστής. Χαρά του συναδέλφου δε με λες, αλλά έμαθαν να με ανέχονται... Nobody's perfect.

Ερωτευμένη ξανά η πρώην σύζυγος του Γιώργου Παπανδρέου, Άντα, τρία χρόνια μετά το διαζύγιο – Ο έρωτας με τον Έλληνα καθηγητή

Οι συνέπειες που θα έχεις, αν αγνοήσεις Λέοντα