Υλικά συνταγής
- 1 τετράγωνο κομμάτι φέτα περίπου 200γρ.
- 3-4 ντοματίνια πλυμένα
- 1/2 πιπεριά κέρατο σε ροδέλες (προαιρετικά)
- 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού μπούκοβο
- 1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
- ½ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
- ελάχιστο αλάτι
- ελιές για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση συνταγής
- Βάζετε τη φέτα σε μικρό πυρεξάκι ή πήλινο σκεύος, προσθέτετε τα ντοματίνια και την πιπεριά (προαιρετικά). Σε ένα μπολάκι ανακατεύετε το μπούκοβο, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι και πασπαλίζετε τη φέτα και τα ντοματίνια. Ρίχνετε το ελαιόλαδο σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο και ψήνετε για 20′ σε δυνατό φούρνο. Σερβίρετε ζεστό με ελιές της αρεσκείας σας.