in

Φέτα ψητή με ντοματίνια και μπούκοβο

Υλικά συνταγής

  • 1 τετράγωνο κομμάτι φέτα περίπου 200γρ.
  • 3-4 ντοματίνια πλυμένα
  • 1/2 πιπεριά κέρατο σε ροδέλες (προαιρετικά)
  • 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού μπούκοβο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
  • ½ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
  • ελάχιστο αλάτι
  • ελιές για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση συνταγής

  1. Βάζετε τη φέτα σε μικρό πυρεξάκι ή πήλινο σκεύος, προσθέτετε τα ντοματίνια και την πιπεριά (προαιρετικά). Σε ένα μπολάκι ανακατεύετε το μπούκοβο, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι και πασπαλίζετε τη φέτα και τα ντοματίνια. Ρίχνετε το ελαιόλαδο σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο και ψήνετε για 20′ σε δυνατό φούρνο. Σερβίρετε ζεστό με ελιές της αρεσκείας σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σαμαράς

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Σοκολατένιο Κέικ με Espresso, Μασκαρπόνε και Καραμέλα

Τυρόπιτα ταψιού χωρίς φύλλο με αλεύρι που φουσκώνει μόνο του