ΥΛΙΚΑ (2 τεμ.)
2 κομματια τυρι φετα των 100 γρ.το καθενα
2 φυλλα χωριατικα για πιτες
Πιπερια πρασινη κομμενη ζουλιεν (θα χρειαστουμε 4 μπαστουνακια)
4 φετες μπεικον
Σουσαμι καβουρντισμενο
Ελαχιστο μελι
Ελαιολαδο-Καλαμποκελαιο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Απλωνουμε στον παγκο εργασιας μας τα φυλλα με το μικροτερο πλατος μπροστα μας.
Τοποθετουμε τις δυο φετες μπεικον σταυρωτα περιπου στη μεση του φυλλου.
Επανω στο μπεικον ακουμπαμε το τυρι και απο πανω τις πιπεριες σταυρωτα.
Διπλωνουμε τις ακρες του μπεικον προς τα επανω να αγκαλιασουν τυρι και πιπεριες και το γυρναμε τουμπα
με το κλεισιμο να βλεπει το κατω μερος του φυλλου.
Παιρνουμε την μικρη μερια του φυλλου που εχουμε μπροστα μας και σκεπαζουμε το τυρι.
Κλεινουμε τα δεξια και αριστερα πλαινα του φυλλου να ακουμπησουν στο τυρι
και τυλιγουμε σε πακετο.
Συνεχιζουμε την ιδια διαδικασια μεχρι να τελειωσουν τα υλικα.
Ζεσταινουμε ελαιολαδο σε αντικολλητικο τηγανι και τηγανιζουμε μεχρι να παρουν ενα χρυσοκιτρινο χρωμα.
Αν θελουμε μπορουμε να τα αλειψουμε με ελαιολαδο τα πακετακια μας και να τα ψησουμε στο φουρνο.
Τα αφαιρουμε απο την φωτια χωρις λαδια επανω σε απορροφητικο χαρτι…
και κατοπιν σε πιατελιτσα σερβιρισματος και τα ραντιζουμε με λιγο μελι
πασπαλιζοντας με καβουρντισμενο σουσαμι και τα σερβιρουμε ζεστα.