Λίγο πριν τα μεσάνυχτα χθες ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στη Θεσσαλονίκη, συνοδευόμενος από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Ο πρωθυπουργός διανυκτέρευσε στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς. Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα παραμείνει στην πόλη έως και την Κυριακή το μεσημέρι.

Υπάρχουν έντονοι φόβοι για τις αντιδράσεις των Μακεδόνων. Ως εκ τούτου στην Κουμουνδούρου κάνουν λόγο για «φασίστες» που απειλούν την κυβέρνηση.


Αναλυτικά, αργά το βράδυ της Πέμπτης, στις 11:45 ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στη Θεσσαλονίκη με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, καθώς από σήμερα ξεκινάει το πρόγραμμά του εν όψει των εγκαινίων της 83ης ΔΕΘ.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντια. Το πρωθυπουργικό αυτοκίνητο συνοδεύεται από 10 οχήματα της αστυνομίας, ενώ όλοι οι δρόμοι έχουν μπλοκαριστεί προκειμένου να μην υπάρχει επαφή πολιτών με τον Αλέξη Τσίπρα.

Σημειώνεται πως η Θεσσαλονίκη είναι γεμάτη με χιλιάδες αστυνομικές δυνάμεις. Στην… ασφάλεια συνδράμουν πράκτορες της CIA και του FBI και μάλιστα θα έχουν πρόσβαση στις κάμερες και στα drones της ελληνικής αστυνομίας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους πολίτες που θα βρίσκονται για να διαμαρτυρηθούν κατά των πολιτικών που ακολουθούνται.