Τραγική κατάληξη για μια 4χρονη είχαν τα βασανιστήρια στα οποία την υπέβαλλαν οι γονείς του. Επί βδομάδες την βασάνιζαν δένοντας την με μονωτική ταινία.

Τραγικός θάνατος για μία 4χρονη από τη Βρετανία έπειτα από φρικτά βασανιστήρια.

Η μητέρα της, η 33χρονη Kelly Ballinger και ο 34χρονος σύντροφός της συνελήφθησαν από τις Αρχές καθώς αποκαλύφθηκε πως για διάστημα δυο εβδομάδων, τύλιγαν τη μικρή με κουβέρτες και μετά την έδεναν με μονωτική ταινία στο κρεβάτι.

Το σώμα της μικρής ήταν γεμάτο μελανιές και αμυχές, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση. Αμφότεροι βρίσκονται αντιμέτωποι με φόνο και κακοποίηση ανηλίκου.

Η 33χρονη και τα 3 της παιδιά έμεναν στο σπίτι της μητέρας της. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης το ζευγάρι ομολόγησε ότι τύλιγε την 4χρονη με κουβέρτες και την έδενε με μονωτική ταινία στο κρεβάτι της τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Μηνύματα που βρέθηκαν στα κινητά τους τηλέφωνα επιβεβαίωσαν τα όσα παραδέχτηκαν στις αρχές, με το ζευγάρι να παραδέχεται πως η 4χρονη έμενε ακίνητη όλη νύχτα μέχρι που την ξέδεναν το επόμενο πρωινό.

Τη μοιραία νύχτα, όπως αποκάλυψε η 33χρονη μητέρα, είχαν καλύψει και το πρόσωπο του 4χρονου κοριτσιού, με τις υπηρεσίες προστασίας παιδιών να παίρνουν υπό τη φροντίδα τους τα άλλα δύο της παιδιά.

δολοφόνος μητέρα
δολοφόνος μητέρα
loading...

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο