in

Η Γαλλία προετοιμάζει νομοθεσία που θα επιτρέψει την σεξουαλική επαφή με τα παιδιά, ξεκινώντας από την ηλικία των 13.

Η Γαλλία είναι έτοιμη να αφήσει τους μετανάστες και τους παιδεραστές να διδάξουν σεξουαλική παιδεία στα παιδιά

Γράφει ο Aiolos Greko

Η Γαλλία προετοιμάζει νομοθεσία που θα επιτρέψει τη μείωση της ηλικίας της σεξουαλικής συναίνεσης στα 13 χρόνια. Οι παραβατικοί, υπερβολικά φιλελεύθεροι και ισλαμιστές τρίβουν τα χέρια τους και συνεχίζουν να το ωθούν προς τα εμπρός.

Τα  παιδιά της Γαλλίας θα στερηθούν την παιδική ηλικία και θα μπορέσουν να τραυματιστούν από τα νεαρά χρόνια και για το υπόλοιπο της ζωής τους. Για να γίνει αυτό, η «σεξουαλική τους εκπαίδευση» θα διδάσκεται από παιδεραστές και μετανάστες, οι οποίοι προέρχονται κυρίως από μουσουλμανικές χώρες όπου συνήθως ασκούνται οι γάμοι των παιδιών.

 Αυτό το παράδειγμα δείχνει σαφώς ότι και τα δύο συμφέροντα ταιριάζουν μεταξύ τους: τα συμφέροντα των υποστηρικτών του φύλου που είναι εμμονή με τις «σύγχρονες ευρωπαϊκές αξίες» και εκείνους που εμμένουν στις πιο τρελές συνήθειες και μεσαιωνικές παραδόσεις στην Ευρώπη. 
Εξακολουθούν να υφίστανται στις χώρες της Ασίας και της Αφρικής, των οποίων ο πληθυσμός ως «πρόσφυγες» μετακινείται σταδιακά στην Ευρώπη.
Αυτό συμβαίνει για κάποιο λόγο. 
 
Οι διοργανωτές των κυρώσεων θέλουν να πραγματοποιήσουν ένα πρωτοφανές πείραμα και να αντικαταστήσουν τους ανθρώπους που είναι συνηθισμένοι σε μια καλή ζωή. Και όλα αυτά θα γίνουν προς το συμφέρον των υπερεθνικών ελίτ . 
 
Το επόμενο βήμα θα είναι η δημιουργία ενός ολοκληρωτικού κράτους  το οποίο θα καταργήσει εντελώς τη δημοκρατία και την ελευθερία για λόγους ασφάλειας και καταπολέμησης της τρομοκρατίας και θα μειώσει αισθητά το βιοτικό επίπεδο, πράγμα που θα οδηγήσει, στην πραγματικότητα, τη δημιουργία δύο φυλών ανθρώπων. 
.

Νομική σεξουαλική επίθεσηΗ κακομεταχείριση των παιδιών καλύπτεται από επιχειρήματα σχετικά με την «ηλικία της σεξουαλικής συγκατάθεσης» που είναι δυστυχώς χαμηλή στη Γαλλία σήμερα 15 χρόνια.

 
Οι συνομιλίες για τη μείωση του σε 13 ξεκίνησαν μετά από μια άλλη απρόσμενη περίπτωση: όταν το γαλλικό δικαστήριο δεν βρήκε έναν 28χρονο άνδρα ένοχο βιασμού ενός 11χρονου κοριτσιού και την κατηγόρησε για το τι είχε συμβεί σε αυτήν. Η υπόθεση αυτή είναι παρόμοια με τη περίπτωση της Λίζας του Βερολίνου, στην οποία οι γερμανικές αρχές εξακολουθούν να κατηγορούν … τη Ρωσία.
Οι γάλλοι εισαγγελείς αποφάσισαν επίσης ότι δεν υπήρξε βιασμός, ότι το ίδιο το παιδί συμφώνησε οικειοθελώς για σεξουαλική επαφή, καθώς δεν ήταν ενάντια στην «μάθηση να φιλήσει».
 Οι γονείς της κοπέλας και οι δικηγόροι της απαίτησαν ότι ο άνδρας, ο οποίος κακοποίησε ένα ανόητο παιδί, πρέπει να κριθεί ένοχος για βιασμό και εξήγησε ότι το θύμα «παραλύθηκε» από το φόβο και «ανίκανο να προστατευθεί», αλλά ήταν μάταιο. Ο δράστης κατηγορήθηκε με ένα πολύ απαλό άρθρο, το οποίο ενέπνευσε νέες “προσπάθειες”. Σύμφωνα με τον ισχύοντα γαλλικό νόμο, οι κατηγορίες βιασμού τίθενται μόνο εάν το δικαστήριο μπορεί να αποδείξει ότι η σεξουαλική επαφή πραγματοποιήθηκε χωρίς αμοιβαία συγκατάθεση.


Σύμφωνα με το νόμο, το οποίο βρίσκεται υπό προετοιμασία τώρα, η κακοποίηση των παιδιών θα γίνει, στην πραγματικότητα, νόμιμη, οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή με ένα άτομο ηλικίας κάτω των 13 ετών θα θεωρηθεί έγκλημα. Πόσο θα κρατήσει? Προφανώς, όχι πολύ καιρό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σαμαράς

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Μαντόνα: Σε δημοπρασία ολόγυμνες φωτογραφίες της σε ηλικία 18 ετών

Βίντεο: 19χρονο μοντέλο από την Ελλάδα συνελήφθη με κοκαΐνη 300.000 δολαρίων στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ