Υποδοχή ήρωα επιφύλασσε το νησί στον νικητή του Survivor.
Και λογικό, αφού ο Σκιαθίτης παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, όχι μόνο άντεξε πέντε μήνες στον Άγιο Δομίνικο αλλά κατάφερε να βγει νικητής και κερδίσει το τεράστιο έπαθλο.
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έφτασε, το βράδυ της Παρασκευής στην Σκιάθο και αυτό που αντίκρισε σίγουρα δεν το φανταζόταν ούτε ο ίδιος, καθώς εκατοντάδες κόσμου είχε συγκεντρωθεί στο λιμάνι του νησιού, προκειμένου να υποδεχτούν με τον θερμότερο τρόπο, τον Ντάνο.
Ο κόσμος δεν σταμάτησε να τον χειροκροτάει και να τον βγάζει φωτογραφίες, ενώ ο ίδιος ευχαρίστησε τον κόσμο για την μεγάλη στήριξη προς εκείνον. Μάλιστα, Γιώργος Αγγελόπουλος θα μείνει στο νησί μέχρι τη Δευτέρα για να δει την οικογένειά και τους φίλους του.
Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Ντάνος περπατάει στο νησί του και όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, συναντάει κόσμο που τον αγκαλιάζει, τον φιλάει, τον συγχαίρει για τη νίκη του. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δε είπε όχι σε κανέναν από τους θαυμαστές του που τον πλησιάζουν και του ζητάνε αυτόγραφο. Μάλιστα, με τους περισσότερους φωτογραφίζεται, ενώ, τους μικρούς του φίλους τους παίρνει αγκαλιά, στα πόδια του και βγάζουν μαζί selfie, σύμφωνα με το myvolos.net.
Δείτε όλη την άφιξη του Ντάνου στην Σκιάθο: