Πόση τελικά η σύνταξη χηρείας της συζύγου του πιλότου Γιώργου Μπαλταδώρου;

Είναι δυνατόν να “κλειδώνει” σύνταξη χηρείας μόλις 430 ευρώ;


 

Τόσα θα συνδράμει κυρίες και κύριοι η μητέρα πατρίδα στη σύζυγο και τα παιδιά του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου που έπεσε στο βωμό του καθήκοντος.

Ο ασφαλιστικός νόμος Κατρούγκαλου δεν αφήνει κανένα περιθώριο ανθρωπιάς και αναγνώρισης της θυσίας του αεροπόρου , που είχε μόλις 12 χρόνια ασφάλισης και μισθό 1180 ευρώ.

Ούτε το 1/4 των αποδοχών των συμβούλων (!!!) παρατρεχάμενων μετακλητών βοηθών των υπουργών και άλλων κολλητών και διευθυντών της κυβέρνησης, που παίρνουν πάνω από 2000 ευρώ/μηνα…

Με τόσα θα συνδράμει η μητέρα πατρίδα τη σύζυγο και τα παιδιά του σμηναγού – ήρωα πιλότου και κατά τις αρχές – Γιώργου Μπαλταδώρου που έπεσε στο βωμό του καθήκοντος.

Τι σημαίνει η υιοθεσία των παιδιών του ήρωα σμηναγού από τη Βουλή

Η Βουλή ανακοίνωσε πως «υιοθέτησε» τα ανήλικα παιδιά του Γιώργου Μπαλταδώρου.

Αυτό σημαίνει πως κάθε χρόνο θα καταβάλλει ένα ποσό για τα ανήλικα τέκνα, μέχρι την ενηλικίωσή τους. Αν σπουδάσουν, θα καταβάλλει το ποσό μέχρι τη συμπλήρωση του 25ου έτους της ηλικίας τους.

Διαβάστε ακόμα:  Survivor 2: Opγίασε το Twitter από τη «Μάχη» Ελλάδας – Τουρκίας: «Κέρδισε η Ντάρια και βγήκαμε στο μπαλκόνι να πανηγυρίσουμε με τα Bpακιά»

Το ποσό αυτό καθορίστηκε στις 10.000 ευρώ για ένα τέκνο, 18.000 ευρώ για δύο τέκνα, 21.000 για τρία τέκνα και 25.000 ευρώ για τέσσερα τέκνα.

Επομένως, στην οικογένεια του ήρωα σμηναγού θα δίνονται 18.000 ευρώ το χρόνο για τα δύο ανήλικα παιδιά του.