in ,

Γλωσσοφαγιά: 6 τρόποι για να καθαρίσουμε την αρνητική ενέργεια από το σπίτι μας

Αρνητική ενέργεια έχουν πολλοί άνθρωποι μέσα τους, με αποτέλεσμα να τη διοχετεύουν στο χώρο που βρίσκονται και κατά συνέπεια όλα να μας πηγαίνουν στραβά.

Πολλοί από εμάς έχουμε παρατηρήσει πολλές φορές ότι μετά από την επίσκεψη ενός φίλου, ενός γνωστού, ενός συγγενή, ενός συναδέλφου, όλα μας πηγαίνουν στραβά. Αρκετές φορές οφείλεται στην αρνητική ενέργεια που έχει αυτό το άτομο μέσα του.


Αρνητική ενέργεια: Καταλαμβάνει όλους τους χώρους στους οποίους βρίσκεται το άτομο αυτό

Μπορεί ο ίδιος να μην το γνωρίζει, αλλά το αποτέλεσμα είναι πως η αρνητική ενέργεια είναι σαν τον αέρα, απλώνεται παντού. Καταλαμβάνει τους χώρους του σπιτιού, το διαποτίζει. Αυτό έχει σαν συνέπεια να αρχίζουν οι αναποδιές, οι εντάσεις, ο θυμός, ο φόβος, η γκρίνια, οι καθυστερήσεις σε κάτι που περιμέναμε και οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να προκύψει.

Αρνητική ενέργεια: Η Εκκλησία την αποκαλεί γλωσσοφαγιά

Η εκκλησία το αποκαλεί γλωσσοφαγιά και προτείνει το λιβάνισμα, με την προϋπόθεση αυτός που λιβανίζει να λέει: “Ιησούς Χριστός νικά κι όλα τα κακά σκορπά”. Είναι κ αυτός ένας τρόπος απελευθέρωσης από το «κακό».

Αρνητική ενέργεια: Προτείνεται ενεργειακός καθαρισμός με φασκόμηλο

Το φασκόμηλο από την αρχαιότητα το χρησιμοποιούσαν για να διώξουν τα κακά πνεύματα. Στον μεσαίωνα για την για την απολύμανση χωρών που ζούσαν άρρωστοι, καίγοντας το στα κάρβουνα. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι τα παρακάτω:

Ανάβουμε τρία κεριά ρεσώ και τα τοποθετούμε στο κέντρο του κάθε δωματίου. Παίρνουμε ένα πήλινο κεσεδάκι και βάζουμε μέσα αρκετά φύλλα φασκόμηλο.

Ανάβουμε ένα σπίρτο για να πάρει φωτιά. Μετά από ένα λεπτό η φωτιά θα σβήσει μόνη της. Το φασκόμηλο αρχίζει να καίγεται, να βγάζει καπνό, να ΄χει μια χαρακτηριστική μυρωδιά.

Πηγαίνουμε στις τέσσερις γωνιές κάθε δωματίου κουνάμε το κεσεδάκι δεξιά αριστερά, ώστε να απλωθεί ο καπνός παντού και σε κάθε γωνία λέμε τρεις φορές τα παρακάτω λόγια διώχνω την αρνητική ενέργεια από τα δωμάτιο αυτό. Διώχνω την αρνητική αύρα όλων των ανθρώπων που μπήκαν από το δωμάτιο αυτό.Διώχνω τα αρνητικά συναισθήματα.

Προσελκύω θετικά συναισθήματα χαράς, αγάπης, ευδαιμονίας, ευτυχίας μέσα στο δωμάτιο αυτό. Όταν τελειώσω τη διαδικασία ανοίγω τα παράθυρα να φύγει ο καπνός, να μπει καθαρός αέρας να καθαρίσει κ αυτός με τη σειρά του το χώρο. Μπορεί να αισθανθούμε άβολα και λίγο περίεργα μέχρι να καθαρίσει ο χώρος.

Αρνητική ενέργεια: Ενεργειακός καθαρισμός με αιθέριο έλαιο ρόδου

Άλλος τρόπος είναι να ρίξουμε μια σταγόνα από καθαρό αιθέριο έλαιο ρόδου στις τέσσερις πάλι γωνίες του κάθε δωματίου όμως επειδή το συγκεκριμένο αιθέριο είναι πολύ ακριβό το αποφεύγουμε.

Μπορούμε να καθαρίσουμε το χώρο βάζοντας να παίζει η ενάτη συμφωνία του Μπετόβεν, η οποία είναι μια ωδή στη χαρά.

Αρνητική ενέργεια: Ενεργειακός καθαρισμός με αλάτι

Το αλάτι λένε ότι το ρίχνουμε σ’ έναν χώρο, όταν θέλουμε να διώξουμε κάποιον ανεπιθύμητο. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να ρίξουμε αλάτι σε ένα κουβά και με αυτό να σφουγγαρίσουμε το σπίτι μας. Μπορούμε επίσης να βάλουμε χονδρό αλάτι σε ένα κομμάτι ύφασμα και να το τοποθετήσουμε ξανά στις τέσσερις γωνίες.

Αυτοί είναι μερικοί απλοί τρόποι που κρατούν καθαρό ενεργειακά το σπίτι μας που όσο πιο συχνά του κάνουμε τόσο πιο ήρεμα και όμορφα θα αισθανόμαστε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σαμαράς

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Μεγάλη προσοχή: Auτό είναι το γνωστό ελληνικό κοτόπουλο που ανακαλείται λόγω σαλμονέλας

Μαθεύτηκε ο λόγος που άφησαν ελεύθερο τον Απόστολο Λύτρα παρά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του