in

Γλυκό με 3 γάλατα !!!

Απλά και γρήγορα !!!

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
7 αυγά
μισό κιλό αλεύρι έτοιμο βανίλιας -υπάρχει σε ολα τα σούπερ μάρκετ-


ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΥΛΙΚΑ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

 

Τα χτυπάμε 15 λεπτά και τοποθετούμε σε λαδόκολλα στο ταψί φούρνου και το ψήνουμε για 30 λεπτά στους 160 βαθμούς
Το αφήνουμε να κρυώσει και το ανάποδο γυρίσουμε πάλι μέσα στο ταψί .

 

 

Χτυπάμε με το σύρμα 2 λεπτά 1 ζαχαρούχο,600 γραμμάρια φυτική κρέμα,800 γραμμάρια.γάλα,το ρίχνουμε πάνω στο γλυκό το αφήνουμε να το απορροφήσει!
Το βάζουμε ψυγείο,παγώνει και μετά ρίχνουμε καραμέλα μπόλικη!!!

Συνταγή από Tzeni Tsanaktsidou-Αγαπάμε Μαγειρική !!!! Αγαπάμε Ζαχαροπλαστική !!!

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σαμαράς

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Στριφτόπιτα με διαφορετικές σοκολάτες !!!

Κουλουράκια με μήλο !!!!