in

GNTM 3: Οι 10 χειρότερες φωτογραφίες ως τώρα

Το GNTM 3 έχει γίνει πλέον η αγαπημένη μας συνήθεια με κόνσεπτ που τραβούν τα βλέμματα. Ωστόσο δεν ήταν όλες οι αποδόσεις των μοντέλων εντυπωσιακές, γι’ αυτό κι εμείς σας παρουσιάζουμε τις 10 χειρότερες φωτογραφίες στο GNTM 3 που έχουμε δει ως τώρα.

Πολλές από αυτές τις φωτογραφίες είναι εκείνες που προκάλεσαν την αποχώρηση των παιχτών από το σπίτι του GNTM 3, ενώ άλλες εκείνες που τους έφεραν σε θέση αποχώρησης. Τα μοντέλα δεν είχαν καταφέρει να φέρουν εις πέρας όλες τις δοκιμασίες, κάποιοι ήταν εκτός κόνσεπτ, ενώ άλλοι είχαν ατυχίες στις δοκιμασίες, με αποτέλεσμα να λάβουν αρνητικά σχόλια από την κριτική επιτροπή. Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, τις 10 χειρότερες φωτογραφίες κατά τη γνώμη μας με νούμερο 1 να είναι η χειρότερη που έχουμε δει.


10. Αντωνόπουλος – Φωτογράφιση με τετράποδα μοντέλα

χειρότερες φωτογραφίες gntm 3 παναγιώτης

Ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος ή γνωστός στο κοινό ως “ο τυροκόμος” ήταν μία ευχάριστη έκπληξη στο ριάλιτι, αφού από την πρώτη στιγμή κατέπληξε τους κριτές. Τα συναισθήματα του κοινού ήταν ανάμεικτα, καθώς υπήρχαν και εκείνοι που τον υποστήριζαν, αλλά και εκείνοι που δεν τον συμπαθούσαν ιδιαίτερα. Ο Αντωνόπουλος παρά την απειρία του στο modeling είχε μία πολύ καλή πορεία στο ριάλιτι με πολύ καλές φωτογραφίες. Ωστόσο, στη φωτογράφιση με τα τετράποδα μοντέλα δεν απέδωσε όπως έπρεπε, με αποτέλεσμα να βγάλει μία φωτογραφία που δεν ανταποκρινόταν στα στάνταρτ του GNTM 3. Η συγκεκριμένη φωτογράφιση ήταν και εκείνη που τον έβγαλε εκτός παιχνιδιού, ενώ η δυσαρέσκεια της κριτικής επιτροπής ήταν εμφανής.

9. Ανδρέας – Φωτογράφιση με θέμα το Scuba Diving

ανδρέας

Ο Ανδρέας είναι αντικειμενικά ένα από τα καλύτερα μοντέλα του φετινού GNTM 3, αλλά κι ένα από τα φαβορί. Ως χειρότερη φωτογραφία κρίνεται η δεύτερη φωτογραφία, η οποία ήταν εκείνη που επέλεξε ο ίδιος για να φτάσει στο πλατό. Ενώ η πρώτη φωτογραφία είναι μία πάρα πολύ καλή λήψη του μοντέλου, η δεύτερη δεν είναι καθόλου κολακευτική, αλλά σχεδόν αστεία. Ωστόσο, ας αναγνωρίσουμε ότι τα μοντέλα σε εκείνη τη δοκιμασία είχαν αποκλειστικά τον ρόλο του coach και του art director, ενώ φυσικά έπρεπε οι ίδιοι να επιλέξουν τη φωτογραφία σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και με όχι ιδιαίτερα βοηθητικό φωτισμό.

8. Δημοσθένης – Φωτογράφιση ως Ιπτάμενοι Υπερήρωες

χειρότερη φωτογραφία gntm 3 δημοσθένης

Στην φωτογράφιση με τους ιπτάμενους υπερήρωες ο Δημοσθένης δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας τη δοκιμασία και η φωτογραφία του ήταν εκτός κόνσεπτ. Το μοντέλο αφοσιώθηκε πολύ στην εικόνα του ως “γύπας” με αποτέλεσμα να ποζάρει περισσότερο ως το συγκεκριμένο πτηνό παρά ως ιπτάμενος ήρωας της καθημερινότητας. Ακόμα και η ίδια η Βίκυ Καγιά εξέφρασε τον αγανακτισμό της σχετικά με την γυπαετίστικη πόζα του Δήμου. Πολλοί παίχτες συμφώνησαν μαζί της, ενώ μάλιστα πολλοί σχόλιασαν: “Φτάνει πια με τον γύπα. Το καταλάβαμε”. Ακόμα και το ίδιο το κοινό έδειξε τη δυσαρέσκειά του απέναντι στο μοντέλο, με αρνητικά σχόλια που σημειώθηκαν κυρίως κατά τη διάρκεια της δοκιμασία στο Twitter. Αυτή η λήψη, λοιπόν, ήταν εκείνη που έβγαλε τον Δημοσθένη εκτός παιχνιδιού.

7. Εμμάνουελ – Art Director’s Show

εμμάνουελ

Ο Εμμάνουελ δεν τα είχε πάει τόσο καλά στο Cat Walk και η λήψη στο τέλος της πασαρέλας ήταν ξεκάθαρα μία από τις χειρότερες φωτογραφίες του GNTM 3. Ήταν από τις πιο άτυχες στιγμές του μοντέλου κι εκείνη που τον έβγαλε εκτός GNTM 3, την πρώτη φορά. Το όμορφο μοντέλο είχε βρεθεί σε θέση αποχώρησης μαζί με την Μαριαγάπη και τον Ηρακλή, ενώ είχε δηλώσει εμφανώς απογοητευμένος ότι δεν περιμένε να αποχωρήσει από το ριάλιτι. Συγκεκριμένα η Ζενεβιέβ και ο Μπράτης ανέφεραν ότι ήταν λάθος η πόζα του.

6. Λία – Φωτογράφιση με αλεξίπτωτο

gntm 3 λία

Μία κακή στιγμή για τη Λία ήταν η φωτογράφιση με το αλεξίπτωτο. Σε εκείνο το πλατό, το μοντέλο είχε ακούσει σχετικά θετικά σχόλια, αλλά η φωτογραφία δεν εντυπωσιάζει και ιδιαίτερα. Δεν είναι από τις καλύτερες λήψεις που έχουμε δει από την Λία. Η συγκεκριμένη φωτογραφία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μία από τις χειρότερες φωτογραφίες στο GNTM 3, καθώς η στάση του σώματος της Λία δεν αναδεικνύει ούτε το καλύγραμμο σώμα της ούτε την ιδιαίτερη ομορφιά της.

5. Σήφης και Ανδρέας – Φωτογράφιση ως Ασιάτες Πολεμιστές

σήφης και ανδρέας

Η φωτογράφιση με τους Ασιάτες Πολεμιστές είχε δυσκολέψει γενικότερα τα μοντέλα. Στο συγχρονισμό, στις πόζες, στη δυναμικότητα. Ήταν ένα σετ γεμάτο εντάσεις. Ο Σήφης και ο Ανδρέας ήταν ένα από τα ζευγάρια τα οποία δεν κατάφεραν να βγάλουν καλή λήψη, η οποία κόστισε την αποχώρηση του Σήφη από το ριάλιτι. Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι μία από τις χειρότερες φωτογραφίες του GNTM 3 κυρίως λόγω της στάσης σώματος κι έφρασης του Σήφη. Παρόλο που ο Σήφης μας είχε συνηθίσει σε πολύ καλές φωτογραφίες, στο συγκεκριμένο σετ δεν απέδωσε όπως έπρεπε κι έτσι έφτασε μία λήψη στο πλατό που απογοήτευσε τους κριτές.

4. Ειρήνη – Φωτογράφιση στο Λούνα Παρκ

χειρότερες φωτογραφίες gntm 3 ειρήνη

Η  λήψη της Ειρήνης στην φωτογράφιση στο Alloy Fun Park ήταν τόσο κακή που την έβγαλε εκτός παιχνιδιού. Το εντυπωσιακό μοντέλο δεν κατάφερε να δώσει το ζητούμενο της φωτογράφισης κι έτσι αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας. Η Ειρήνη δυσκολεύτηκε πολύ να βγάλει μία καλή λήψη παρά τον άπλετο – σχετικά – χρόνο που είχε. Το πρόσωπό της φαίνεται σφιγμένο, όπως και τα άκρα της. Η κριτική επιτροπή εξέφρασε την απογοήτευσή της κι έτσι αποφάσισαν να αποχωρήσει εκείνη αντί της Λία, που ήταν επίσης προτεινόμενη για αποχώρηση. Να υπενθυμίσουμε ότι η Ειρήνη είχε στεναχωρηθεί πολύ με το makeover της και δεν ήταν ευχαριστημένη με το νέο της λουκ. Μάλιστα είχε δηλώσει και η ίδια ότι δεν της αρέσει.

3. Παρασκευή – Υποβρύχια φωτογράφιση

χειροτερες φωτογραφιες gntm 3 παρασκευή

Η υποβρύχια φωτογράφιση ήταν από τις χειρότερες δοκιμασίες της Παρασκευής κι εκείνη που την έβγαλε εκτός παιχνιδιού την πρώτη φορά. Δυστυχώς, η όμορφη μελαγχρινή δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας τη δοκιμασία και δυσκολεύτηκε πολύ να βγάλει μία λήψη. Το μοντέλο ακριβώς επειδή δεν ήξερε κολύμπι και είχε μία φοβία με το νερό της ήταν πολύ δύσκολο να κατέβει στον πάτο της πισίνας. Ωστόσο, αυτό που της αναγνώρισαν και οι ίδιοι οι κριτές ήταν ότι το μοντέλο έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια και δεν τα παράτησε. Στο τέλος, όμως, όταν πήρε τη σωστή πόζα δεν πρόλαβε να αφαιρέσει τον αναπνευστήρα, με αποτέλεσμα να φτάσει στο πλατό μία μη ολοκληρωμένη λήψη. Αργότερα, η Παρασκευή ήταν ένα από τα μοντέλα που επέστρεψαν στο σπίτι και απ’ ότι φαίνεται έχει κάνει ένα πολύ δυναμικό come back που θα την οδηγήσει πολύ ψηλά.

2. Λία – Φωτογράφιση στο Λούνα Παρκ

χειρότερες φωτογραφίες gntm 3 λία-2

Η Λία είναι το μοντέλο που αποχώρησε από το παιχνίδι μόδας στο τελευταίο επεισόδιο που είδαμε την Τρίτη 1/12, αλλά δεν ήταν η συγκεκριμένη φωτογραφία που την έβγαλε εκτός παιχνιδιού. Στην δοκιμάσια Off balance στο Alloy Fun Park, η Λία δεν κατάφερε καν να βγάλει λήψη, με αποτέλεσμα να φτάσει στο πλατό μία “ανολοκλήρωτη” φωτογραφία. Παρά το εντυπωσιακό styling και background, η Λία επικεντρώθηκε σε μία μόνο πόζα που δεν κατάφερε τελικά να βγάλει εις πέρας. Βέβαια τότε, δεν ήταν η φωτογραφία που την έβγαλε εκτός παιχνιδιού, διότι αναγνωρίστηκε από τους κριτές το γεγονός ότι είχε disavantage κι έτσι της δόθηκαν ορισμένα ελλαφρυντικά.

1. Τσεντολίνι – Φωτογράφιση στον Υδάτινο Καταρράκτη

χειρότερες φωτογραφίες gntm 3 τσεντολίνι

Η συγκεκριμένη λήψη ίσως είναι από τις χειρότερες φωτογραφίες που έχουν υπάρξει στην ιστορία του GNTM, όχι μόνο του GNTM 3. O χαριτωμένος Τσεντολίνι δυστυχώς είχε μία μεγάλη ατυχία στο συγκεκριμένο σετ με τον υδάτινο καταρράκτη με αποτέλεσμα να αποχωρήσει άδοξα από το ριάλιτι μόδας. Έχοντας μόνο ένα κλικ, γλίστρησε κατά την διάρκεια της φωτογράφισης με αποτέλεσμα να βγάλει μία πολύ κακή λήψη. Ήταν ξεκάθαρα μία άτυχη στιγμή, που όμως αποδείχθηκε καθοριστική για το μέλλον του στο παιχνίδι. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι είχε εντυπωσιάσει τόσο τους κριτές στην audition του με αποτέλεσμα να γίνει το φετινό Golden Pass, που εξασφάλισε ήδη από την αρχή μία θέση στο σπίτι. Η γενική του πορεία ήταν αρκετά ικανοποιητική μέχρι την ατυχή στιγμή που τον έβγαλε εκτός παιχνιδιού.

Οι φωτογραφίες όπως παρατηρούμε είναι – κυρίως – από παλαιότερες φωτογραφίσεις (με 2-3 εξαιρέσεις), καθώς πλέον τα μοντέλα δεν βγάζουν “κακές” φωτογραφίες. Στο GNTM 3 βρισκόμαστε πλέον στους κορυφαίους 7 κι έτσι μία κακή λήψη δεν υφίσταται, απλώς το αποτέλεσμα κρίνεται στην λεπτομέρεια.

Ανυπομονούμε να δούμε τα επόμενα επεισόδια, αλλά και για το ποιος ή ποια θα καταφέρει να αναδειχθεί ως το Greece’s Next Top Model 2020.

Αυτές ήταν από τις χειρότερες φωτογραφίες που έχουμε δει ως τώρα στο GNTM 3 κατά τη γνώμη μας. Ποια είναι η χειρότερη φωτογραφία για εσάς;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Written Από Κώστας Σάμαρας

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Ο Ζαχίρ Γιαβαρί τoυ Master Chef μαγειρεύει και μoιράζει 2000 μερίδες φαγητού σε οικογένειες και άστεγους

Μαθήματα ζωής από τον 34χρονο Καλαματιανό που έχει κερδίσει τον καρκίνο δύο φορές