Τι είδε η Vanda και της γύρισε το μάτι;

Σκεφτόμουν εχθές το βράδυ που παρακολουθούσα το Greece’s next top model είναι δυνατόν μια γυναίκα τόσο σύγχρονη και τόσο επαγγελματίας να είναι τόσο άσχετη σε θέματα διατροφής.

Σκέφτηκα η Βίκη Καγιά έχει φάει τα νιάτα της στις πασαρέλες είναι δυνατόν να λέει τέτοιες αρλούμπες στον κόσμο λες και είναι καμία αμόρφωτη τρίτο δεύτερη;


Μπαίνω στο ζουμί για να μη σας ταλαιπωρώ. Εχθές μία κούκλα διαγωνιζόμενη στο Greece next top model είχε λίγο ελάχιστο παραπάνω λίπος στη λεκάνη. Για να την περάσουν λοιπόν οι κριτές στην επόμενη φάση σκέφτηκα να της προτείνουν να κάνει κάτι για να χάσει το συγκεκριμένο λίπος από το συγκεκριμένο σημείο του σώματός της. Η Βίκυ Καγιά λοιπόν είπε κάτι που προκάλεσε ένταση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και έντονη διαφωνία.

 

Για την απώλειας του λίπους λοιπόν η Βίκυ Καγιά πρότεινε στην παίκτρια να πάει σε ένα διαιτολόγο ο οποίος θα της έδινε μία ειδική διατροφή για να φύγει το λίπος…μόνο από το συγκεκριμένο σημείο. « Θα πας σε έναν διατροφολόγο και θα του πεις να σου δώσει μία ειδική δίαιτα για να χάσεις μόνο τα κιλά που βρίσκονται στην περιφέρεια σου γύρω από την λεκάνη,υπάρχουν τέτοιες διατροφές και θα σε βοηθήσουν»

Εκεί πετάγεται Ηλιάνα Παπαγεωργίου και της λέει ότι «Αυτά που λες δε γίνονται δεν υπάρχει καμία δίαιτα που να δίνει κανένας διατροφολόγος όπου μπορείς να χάνεις κιλά λίπους μόνο από ένα συγκεκριμένο σημείο. Όταν χάνεις λίπος χάνεις από παντού και όχι μόνο από το σημείο που θέλεις»

 

Αυτό προκάλεσε την ένταση εχθές στο επεισόδιο του Greece next top model ανάμεσα στις δύο κούκλες παρουσιάστριες και μέλη της επιτροπής.

Φυσικά είχε απόλυτο δίκιο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ειλικρινά μου έκανε τεράστια εντύπωση πως μπορεί να πει μία τέτοια «πατάτα» Ένας άνθρωπος σαν την Βίκυ Καγιά που έχει μεγαλώσει μέσα σε πασαρέλες και έχει κάνει παρέα με διεθνή τοπ μόντελ και διατροφολόγους παγκόσμιου φήμης. Το διαβάσατε στο Vanda’s blog στο Youweekly.gr

loading...