Η κριτική της Vanda’s που θα συζητηθεί!

Έχω κάτσει χτες στον καναπέ του σπιτιού μου και παρακολουθώ την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα»!

Η Ελεονώρα το προσπαθεί και μάλιστα οι συνεντεύξεις της προσωπικά μου αρέσουν αλλά το θέμα μας δεν είναι αυτό (και όμως δεν θα κράξω τηλεοπτικά…)


Κάποια στιγμή κάνει την εμφάνιση της η παίκτρια που κόπηκε από το GNTM, η Ηρώ Δημητροπούλου! Η Ηρώ σε περίπτωση που δεν το θυμάστε κόπηκε λόγω των πλαστικών της και μάλιστα λόγο στους κριτές είχε δώσει και η μητέρα της, η οποία και διατηρεί πρακτορείο μοντέλων στην Θεσσαλονίκη!

Το κορίτσι αυτό που λέτε δεν πέρασε στην επόμενη φάση, ούτε στα καλλιστεία που αμέσως μετά συμμετείχε πήρε κάποιον τίτλο.

Ανάμεσα λοιπόν στα όσα είπε για τις πλαστικές της στα οποία δεν θα σταθώ διότι το τι κάνει ο καθένας στο σώμα του είναι επιλογή του και μόνο άκουσα και κάτι που μόνο ως κοτσάνα μπορώ να χαρακτηρίσω!

 

«Δε θα είμαι αιώνια μοντέλο. Είμαι πολύ έξυπνη.» ξεκίνησε να λέει και άθελα της (;) υπονόησε προφανώς ότι όλα τα μοντέλα είναι χαζά και για αυτό κάνουν αυτή τη δουλειά!

Και πάνω που λέω οκ, η κοπέλα πέταξε κοτσάνα… ας το ξεπεράσω έρχεται και το δεύτερο χτύπημα!
«Λόγω μόρφωσης υπερτερώ των άλλων ανθρώπων…» τόνισε με στόμφο η Ηρώ! Στο συγκεκριμένο με συγχωρείτε αλλά δεν μπορώ να μην σταθώ!

H πολύ αφελής είναι η συγκεκριμένη, ή πολύ έξυπνη και θέλει να προκαλεί ντόρο για να συζητιέται ή απλά έχει μόρφωση, δεκτόν αλλά δεν έχει παιδεία! Διότι είναι αν μη τι άλλο απαράδεκτο να προσβάλλεις κάποιον ο οποίος δεν έχει την ίδια μόρφωση με εσένα και δεν έχει φοιτήσει στα ίδια πανεπιστήμια με εσένα είτε για οικονομικούς, είτε για οικογενειακούς είτε για προσωπικούς λόγους!

 

Ηρώ μου με συγχωρείς αλλά για εμένα έχεις μόρφωση αλλά στην παιδεία κάπου το έχασες! Δείτε και το σχετικό βίντεο:

loading...