Την προηγούμενη εβδομάδα, η αστυνομία της Κίνας συνέλαβε μία γυναίκα που απήγαγε ένα κορίτσι 3 ετών για να το δώσει σε σωματέμπορους. 

Ένα σοκαριστικό βίντεο δείχνει τη γυναίκα να παρατηρεί πολλά παιδιά που παίζουν μαζί χωρίς επιτήρηση κοντά σε ένα κατάστημα στο Pingdingshan της επαρχίας Henan. Λίγα λεπτά αργότερα, η γυναίκα χρησιμοποίησε ένα παιχνίδι για να δελεάσει το κοριτσάκι και να το απομακρύνει από τους φίλους της.


The woman was seen using a toy to lure the little girl away from her friends before calmly carrying her away at a shop in Pingdingshan, Henan province at about 3pm on Friday

Ο πατέρας του κοριτσιού ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία της επαρχίας Yexian όταν κατάλαβε ότι η κόρη του είχε εξαφανιστεί, σύμφωνα με το City Report.

Την ίδια στιγμή, ένας οδηγός ταξί κάλεσε την αστυνομία και δήλωσε πως μετέφερε μια πελάτισσα με ένα κοριτσάκι το οποίο «δεν σταματούσε να κλαίει».

The girl's father reported the incident to police after he couldn't find his daughter anywhere

“Κατάλαβα ότι η γυναίκα ήταν ύποπτη επειδή το κοριτσάκι που είχε μαζί της δεν σταματούσε να κλαίει,” είπε ο ταξιτζής στους αστυνομικούς. “Τότε ρώτησα το κορίτσι αν ήξερε τη γυναίκα κι εκείνο μου είπε ‘όχι’”.

Η αστυνομία έψαξε αμέσως την περιοχή και συνέλαβε τη γυναίκα δύο ώρες αργότερα. Η γυναίκα, η οποία ήταν κωφάλαλη, είπε στις αρχές μέσω διερμηνέα νοηματικής γλώσσας ότι κάποιος της είχε σχεδόν 1.200€ για να απαγάγει παιδιά.

διαφορετικό

loading...