Μια γυναίκα με αυτισμό έπεσε θύμα βιασμού μέσα σε ένα ίδρυμα στο βόρειο Λονδίνο και διαγνώστηκε με AIDS.

Το 2016, η 50χρονη Cassie βρέθηκε να έχει AIDS μετά από μία εξέτασή της σε δημόσιο νοσοκομείο. Η γυναίκα ήταν στο ίδρυμα από παιδί και άρχισε να υποφέρει από εξανθήματα, μώλωπες, προβλήματα στα δόντια.


Οι γιατροί του νοσοκομείου διαπίστωσαν ότι η ασθένεια μεταδόθηκε σεξουαλικά ενώ η γυναίκα δεν είχε την ψυχική ικανότητα να συναινέσει στο σεξ. Η μητέρα της Cassie πιστεύει ότι η κόρη της βιάστηκε από έναν εργαζόμενο στο ίδρυμα κατά τη διάρκεια της νυκτερινής βάρδιας.

Το ίδρυμα έχει κλείσει και οι πέντε άλλοι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε νέες εγκαταστάσεις, ενώ η Cassie έχει λάβει όλη την απαραίτητη φροντίδα που χρειάζεται για να σταθεί ξανά στα πόδια της.

“Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τακτικά την πρόοδό της και να διατηρούμε επαφή με την οικογένειά της,” είπε η αστυνομία.

Η περίπτωση ήρθε στο φως όταν μια γυναίκα από την Αριζόνα που ήταν “φυτό”, γέννησε ένα μωρό. Η αστυνομία είπε ότι η νεαρή γυναίκα, υπέστη σεξουαλική επίθεση και γέννησε ένα μωρό τον περασμένο μήνα.

Ένας νοσοκόμος, ο 36χρονος Nathan Sutherland, αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση μετά από μια εξέταση DNA που αποδεικνύει πως είναι ο πατέρας του μωρού.

διαφορετικό

loading...